2777
2789
عنوان

یکی از اشناهای نزدیکم مواد فروشه

9205 بازدید | 189 پست

دو سه ساله افتاده تو فروش مواد همع ام میدونن نمیدونم چرا پلیس نمیگیرتشون 

الان پسرشو فرستاده خارج حدود یک هفتس،  دخترش اسمشو عوض کرده اونم میخاد بفرسه خارج 

مردم و داره له میکنه ک بچه هاشو بکشه بالا،  چرا پلیس واقعا نمیگیرتشون؟ تازه از کمیته ام پول میگیره😳😐 چقدر بی درو پیکر اینجا 

حتی مامان اشنامونم رفته گفته به کمیته پول کیا را دارین میدین به این، این خودش پول داره ولی بازم بهش میدن 

اگ بخام لوش بدم حتما باید جنس داشته باشه همون موقع یا تحت نظرش میگیرن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐 خب به شما چه. 

جمع کنید این خاله زنک بازیارو

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

کاریش ندارن

نهایت بگیرن چن ماه زندان باشه

باز میاد ب کارش ادامه میده

با سنتی کاری ندارن

صنعتی رو بیشتر گیر میدن

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

باید جنس داشته باشه 

عزیز عاقبتش دیدنیه اون دوتا بچه ک میرن خارج جنبشو ندارن چون یهو بولدار شدن ببین چی میشه آخرش 

بالاخره هرکس بچشو با جون و دل بزرگ میکنه یکی بیا بدبختش کنه

نون بقیه نبرین،اون جوونا که میگی از این قومتون مواد نگیرن از یکی دیگه میخرن،فک کردی اگه همین یکی گیر بیفته همه مشکلات حل میشه؟اعتیاد ریشه کن میشه؟شاید واقعا راهی جز این کار نداره

اگه جنسشون زیاد باشه تا اعدام هم جا داره اینو میدونم 

و اینم میدونم دارن جوونای مردم رو ییچاره میکنن.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲