سلام دوستان. من عجب حالم بد شد. یک خانمی دو سال نیم هی داره پیام شوهرم میده و میخاد باش صحبت کنه همش و از این چیزا
پارسال خونه رو ول کردم رفتم خونه خانوادم چون شوهرم تو اعتیاده🙂
حالم بد شده بود دست بلندکرده بود منن رفتم. ولی یکی دو هفته شایدم کمتر رفتم خونه یعنی برگشتم پیش شوهرم باز دست بلند کرد و عصبی بود هیگی نکفتم اخرش بغلش کردم ک اروم شه... بگذریم🙂
بعدک گذشت متوجه شدم دختره پیام داده بود کلا رابطه پشت گوشی میخاست نمیدونم اون موقعه چ تاریخی بود اصلا بودم تو خونه یا خونه بابام اینا بودم نمیدونم ولی. شوهرم عکس داده بود:) و اونم ریپلای کرده بود و کلا اون دختره تحقیق کردم در موردش یکی میگه دیوونس یکی میگه حاملس و شنیدمم و مطمعن شدم ک با پسرا رابطه... داره شوهرمم هشت سال پیش شایدم بیشتر یک بار باش رابطه داشته تو پارک دیدتش و چسبونده بود خودشو ب شوهرم شوهرم مجبرد بود اون گفته بریم خونه خالی و اینا همسرمم بردتش دیشب هی زنگ میزد هی میگفت دوستت دارم و... من تا فهمیدم گوشی گرفتم از همسرم فحشش دادم بلاک کردم همسرم گفت تا فهمیدم خودشخ جوابشو ندادم دیگه راست میگه تا پیام میداد دیگه سین نکرد گوشیو گذاشت کنار منم دیدم هی پیام میاد پشت سر هم گفتم عزیزم پیام میاد گفت کیه؟ تا دیدم پیامی داده بود ک اهل کجایی😐یعنی تا من پیامارو ببینم یا چیزی نفهمم خودشه.
بگذریم نمیدونم چیکارش کنم من تو شهر یزد نیستم باز برگشدم ابادان نمیدونم چیکار کنم ک جرش بدم و نزارم پیام ب شوهرم بده شوهرم این سیمکارتشم نمیشه عوض کنه چون اسمسای بانکی میاد و کلا میگه بخاطر اون شمارمو چرا عوض کنم؟ من گفتم عوض کن هی میگه اسمسای بانکی. حوصله ندارم شماره سیو کنم تو اون سیمکارت جدید و ... و... و...