2821
2789
عنوان

کیا خونریزی تو هفته ۶ داشتن

1512 بازدید | 54 پست

سلام صبح ساعت ۵ با دل درد شدید بیار شدم لباس زیرم قدر کف دست خون اومده بود و رفتم دسشویی اندازه یه بند انگشت چیزی شبیه جگر ازم بیرون اومد همون موقع رفتم بیمارستان ماما گفت باید سونو اورژانس انجام بدی الان سونوگرافیم هنوز نوبتم نشده به نظرتون سقط شده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم انشاالله نشده

من هشت هفته اینجور خونریزی داشتم یه پارچ خون ازم خارج شد با همین جگر مانند که میگی سونو رفتم معلوم شد هماتوم داشتم و قسمتیش دفع شده بوده

نگران نباش

برات آیت الکرسی میخونم

ممکنه هماتوم باشه ، البته من بارداری اولم مثل شما از خواب که بیدار شدم دیدم خونریزی کردم متاسفانه سقط شد اما بارداری دومم هماتوم داشتم که با امپول و شیاف حل شد 

نه عزیزم انشاالله نشده من هشت هفته اینجور خونریزی داشتم یه پارچ خون ازم خارج شد با همین جگر مانند ک ...

ممنون از محبتت انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده

ممکنه هماتوم باشه ، البته من بارداری اولم مثل شما از خواب که بیدار شدم دیدم خونریزی کردم متاسفانه سق ...

تقصیر خودمه دیروز ۷ ساعت امتحان طراحی داشتم نباید میرفتم بچم و قربونیه یه امتحان مسخره کردم

2825
2823
2791
2779
2792