2777
2789
عنوان

پسرم دندون در اورده 😍😍😍😍

803 بازدید | 36 پست

از پایین یکمی سر زده بیرون 

وای چه خوشحالم

میگن اگه یه روزی مادرا بفهمن بچه هاشون چطور دندونشون در میاد شکم خودشونو پاره میکنن ( فقط این حرفو شنیدم نیاین منو بخورینا😜) 

یچم بعد یه هفته اس. هال و بیحالی راحت شد❤😍❤😍❤😍😍❤😍❤😍❤

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه😍😍😍

فدای تو

فک کنم این مدل تاپیک کم بود که من زدم🤣🤣

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

مبارکه یاد خودم افتادم چقدر خوشحال شدم

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

ننه مبارک باشه.اون اولش که اب میخورن و تیک تیک دندونشونو میزنن به لیوان😍😍😍یا به قاشق.دلم تنگ شد برا اون دوره شون.

باز ما میگیم اگه بدونن به چه سختی دندون بچه در میاد،برا هر دندون یه گوسفند قربونی میکنن.

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

مبارک باشه عزیزم انشاله همیشه خوشحال باشی 

قربونت 

حال خوب بچه ها همه مامان باباها رو خوشحال میکنه😍

آش دندونی درست مکنی براش؟😍 چند ماهشه؟

ارههههههه 😍😍😍😍

۶ ماه و ۲۵ روز

مبارک 💗

🌹🌹