2777
2789
عنوان

پسرم دندون در اورده 😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 36 پست
ممنونم عزیزم.ن نمیتونه بشینه تازه۶ماهه اش تموم شده خیلی بیقراری میکنه.شیرمم کم شده.شبهام تاصبح همش ب ...

کار شوهرت اشنباهه اشتباه از تو نیست نباید تنهایی بره مسافرت بچه داری کلی انرژی میخواد اما تو هم از الان به بعد محکم باش به زندگی فکر کن به بچه هات فکر کن هر روز بچه ها رو تا پارکی خونه بازی ای چیزی ببر تا انرژی دخترت تخلیه بشه هم خواب راحتی داره هم کمتر جیغ جیغ میکنه منم هر روز دخترمو میبرم بیرون وگرنه داغونم میکنه بس که جیغ میزنه و به داداشش حسودی میکنه

سال دیگه هم بذارش مهد من میخوام همینکارو بکنم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
ممنونم عزیزم.ن نمیتونه بشینه تازه۶ماهه اش تموم شده خیلی بیقراری میکنه.شیرمم کم شده.شبهام تاصبح همش ب ...

اول یکم به بچه های خوشگلت برس بعد هم زندگیتو جمع و جور کن

دیشب دعوای سختی با همسرم داشتم طوریکه دور و مادرم اومدن و میخواستن منو ببرن اونقدر بچه داری فشار روم اورده که حوصله شوهر داری ندارم دیگه اما چه میشه کرد برم طلاق بگیرم بچه هامو چیکار کنم شوهرمو به حال خودش بذارم هم که نمیشه... منم از دیشب افسردگیم بدتر شده الان که باهات حرف زدم تصمیم گرفتم مصمم باشم واسه دل خودم زندگی کنم یه مدتی روی خودم کار میکنم حال روحیم که خوب بشه بعد زندگیم رو جمع و جور میکنم سخته اما شدنیه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکش باشه حست رو درک میکنم😊.بی سر صدا یواش یواش شدم جز کباب خورا🌹

😍🌹❤

اول یکم به بچه های خوشگلت برس بعد هم زندگیتو جمع و جور کن دیشب دعوای سختی با همسرم داشتم طوریکه دور ...

آره واقعابایدروخودمون کارکنیم.من شوهرم بهم میگه روانی شدی بایدبه یه روانشناس بری قرص آرامش بخش بخوری.واقعامردهاخیلی بی درکن.دخترم ب زورحاضرمیشه دق ام میده تاببرمشون بیرون بعدگوش ب حرفم نمیده دستمونمیگیره ببرمش بیرون کلارددادم بخدا.شوهرمم کلی ایرادازاندام اینام میگیره بااینکه فقط ی کم شکم دارم.میگه بهم واژنم سیاه من که ازخونه مادرم اومدم اینجوری نبودم.بارداری وزایمان بهمم ربخته.بایدبرم جراحی کنم واژنمونمیتونم بابچه کوچیک زنهای ایرانی همه بخاطراستفاده ازژلت وپوششون سیاه دیگه.خسته ام کرده بخدابعضی موقع میگم میرم بچه هام جامیزارم برات

آره واقعابایدروخودمون کارکنیم.من شوهرم بهم میگه روانی شدی بایدبه یه روانشناس بری قرص آرامش بخش بخوری ...

الهی بگردم چقدر اذیت شدی تو