2777
2789
عنوان

نسبت به همسرم بی میل شدم🤕

819 بازدید | 30 پست

اوایل بارداریمه کلا بی میل شدم بهش از نظر ج ن س ی 

اونم اینو فهمیده میترسم همیشه همینجوری بمونم و اونم سرد شه ازم 😞 کسی بوده که اینجوری بوده باشه و خوب بشه؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه...اگه درست نشد برو دنبالش 

فعلا ۷ هفته هستم همچنان اینجوریه 

اوایل که نمیدونستم باردارم برام عجیب بود فکر میکردم دارم سرد میشم بعد که فهمیدم گفتم حتما برای بارداریه ولی یه دلشوره افتاد تو دلم که نکنه همینجوری بمونم خودمم غذاب وجدان میگیرم هی شوهرمو پس میزنم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
تو بارداری عادیه البته بعضیا سرد میشن منم همینطور بودم ولی دوستم برعکس شده بود 

ماشالله به دوستت 😂 ولی اوایل واسم عجیب بود که چرا یهو اینجوری شدم میترسیدم که کلا سرد شده باشم 

فعلا ۷ هفته هستم همچنان اینجوریه  اوایل که نمیدونستم باردارم برام عجیب بود فکر میکردم دارم سرد ...

ببین اکثرا همینجوری آن 

یکم به خودت آرامش بشه اصلا نگرانم نباش 

کم کم بهتر میشه اخراش 

اگه دیدی بعد چند ماه بهتر نشد و بعد زایمان میلی نداشتی برو پیش سک...س تراب حتما چون لطمه می‌زنه 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
طبیعیه ،بخاطر عوارض بارداری هست ،خوب میشی ،از این فکرا نکن ،به نینیت برس 

فکرم‌بخاطر عذاب وجدانمه که‌هی شوهرمو پس میزنم میترسم اونم سرد شه با اینکه یه بار گفت آدم بایو درک کنه زنش بارداره

من از بوی لباس شوهرم بوی بدنش بدم می اومد .‌‌

من از بوش بدم نمیاد از رابطه کلا بدم میاد میلی ندارم 

اگه بحث بوعه از بوی آشپزخونه و یخچال متنفررررم بینیمو میگیرم میرم تو آشپزخونه😂😂