2777
2789
عنوان

نسبت به همسرم بی میل شدم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 30 پست
ماشالله به دوستت 😂 ولی اوایل واسم عجیب بود که چرا یهو اینجوری شدم میترسیدم که کلا سرد شده باشم  ...

من به بیچاره ویارم داشتم کلا باید یه جای بزرگ میخوابیدم تنها مثلا خونه مادرمم میموندم نمیزاشتم خواهرم بنده خدا کنارم بخوابه میخواست مراقبم باشه حالم تا ماه اخر خراب بود میگفتم هیچکس کنارم نیاد 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

من از بوش بدم نمیاد از رابطه کلا بدم میاد میلی ندارم  اگه بحث بوعه از بوی آشپزخونه و یخچال متن ...

هر کس یحوره خو 

بازم خوبه حسیست به بوش نداری🤣🤣🤣🤣

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اکثرا همینجوری آن  یکم به خودت آرامش بشه اصلا نگرانم نباش  کم کم بهتر میشه اخراش&nb ...

ان شاءالله که بهتر بشه آخه منم نگران همین لطمه دیدن هستم 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
ان شاءالله که بهتر بشه آخه منم نگران همین لطمه دیدن هستم 

نه نگران نباش ببین بعد چند هفته بهتر میشی یا نه شاید کلا تغییر کنی...

بارداری اولته؟؟

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
من به بیچاره ویارم داشتم کلا باید یه جای بزرگ میخوابیدم تنها مثلا خونه مادرمم میموندم نمیزاشتم خواهر ...

اووو ویار به شوهر خیلی بده زن‌عموی منم به عموم ویار داشت وقتی عموم خونه بود اون میرفت تو اتاق 😂خداروشکر الان ۷ هفته هستم هنوز به خودش ویار ندارم ایشالله که دیارشم نگیرم طفلی همینقدرم نمیتونه کنارم باشه دیگه

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
من از بوش بدم نمیاد از رابطه کلا بدم میاد میلی ندارم  اگه بحث بوعه از بوی آشپزخونه و یخچال متن ...

وای من از رابطه متنفرررر شده بودم میگفتم نمیشه یه پرده کشید من سینک و آشپزخونه و کمد دیواری و ننبینم

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

نه نگران نباش ببین بعد چند هفته بهتر میشی یا نه شاید کلا تغییر کنی... بارداری اولته؟؟

بله عزیزم اولیه

فکرم‌بخاطر عذاب وجدانمه که‌هی شوهرمو پس میزنم میترسم اونم سرد شه با اینکه یه بار گفت آدم بایو درک کن ...

نه اتفاقا همسرتون الان باید شما رو درک کنند ،عذاب وجدان چی ،الان باید فکر و ذکرت نی نی باشه ،هم از لحاظ تغذیه ت ،هم از لحاظ معنویت ،دستتو بذار رو شکمت براش سوره بخون ،فکرای الکی هم نکن

بله عزیزم اولیه

همینه پس 

نگران نباش به خودت استرس وارد نکن 

من هر کس و دیدم همینجور شده البته بعضیا میلشون بیشترم میشه 

وای من از رابطه متنفرررر شده بودم میگفتم نمیشه یه پرده کشید من سینک و آشپزخونه و کمد دیواری و ننبینم

دقیقا مثل من ولی بعضی مواقع در بی میل ترین حالت ممکن دلم‌به حالش میسوزه میگم اشکال نداره به زور تحمل میکنم اونم زیاد اذیتم نمیکنه دیگه 

از آشپزخونه هم نگم همینکه واردش میشم حالت تهوع میاد سراغم🤕😞

نه اتفاقا همسرتون الان باید شما رو درک کنند ،عذاب وجدان چی ،الان باید فکر و ذکرت نی نی باشه ،هم از ل ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

آره اتفاقا یه بار خودش میگفت آدم باید درک کنه زنش بارداره 

همینه پس  نگران نباش به خودت استرس وارد نکن  من هر کس و دیدم همینجور شده البته بعضیا میل ...

ایشالله که درست بشه خودم که الان بی میلم برام مهم نیست ولی طفلی شوهرم گناه داره هی پسش بزنم

ایشالله که درست بشه خودم که الان بی میلم برام مهم نیست ولی طفلی شوهرم گناه داره هی پسش بزنم

ببخشید رک میگم 

تحریک نمیشی یعنی اگه....؟!

ببخشید رک میگم  تحریک نمیشی یعنی اگه....؟!

نه اصلا بیشتر دوست دارم زود تمومش کنه اذیت میشم 

نه اصلا بیشتر دوست دارم زود تمومش کنه اذیت میشم 

درست میشه پس