2777
2789

عزبزم بهت درخواست دادم ازت راجب دعا برا خواستگار سوال دارم واسه یکی از فامیل

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

سلام ببینید هر روز سوره ی طه رو مرتب بخونین تا 40 یا ۴۱ روز بدون اینکه فاصله بندازه بین روزها یعنی روز 38 ام یا 39 ام هم یادتون بره باید از اول شروع کنین 

آیه ی 53 سوره ی یوسف رو بنویسین یا بدین بیرون چاپ کنن از زیرش ۴۰ بار رد بشه این برای کاریابی هم خیلی خوبه ولی به این صورت که از در بره و از پنجره خارج بشه ۴۰ بار یک نفر هم دعا رو نگه داره که دختر یا پسر مورد نظر از زیرش رد بشن و هر دو شخص باید تمیز باشن یعنی غسل نداشته بلشن و وضو بگیرن و با نام و یاد خدا شروع کنن و ایمان داشته باشن قبول میشه این کار از طرف خدا

یکی هم دختر به یکی از لباس هاش سه آیه ی اول سوره ی فتح رو بنویسه قسمت برعکس لباس روی قسمتی که میفته رو سینه اش بنویسه و در آخر بنویسه و کذلک حللت فلانه بنت فلانه روزی یک ساعت بپوشه و وضو داشته باشه موقعی که از اون لباس استفاده میکنه و مواظب باشه دستشویی نره با اون لباسی که دعا داره 

سوره ی یوسف رو سه روز پشت سر هم بالا سرش بخونن به این صورت که رو به قبله داراز بکشه دختر یا پسر و وضو و طهارت داشته باشن هر دو یعنی اون شخصی هم که سوره رو تلاوت میکنه غسل نداشته باشه و با وضو باشن رو به قبله دراز بکشه و بخونن بالا سرش وسطش به هیچ وجه نباید قطع بشه موقع خوندن سوره وگرنه باید از اول شروع کنن نمیدونم طرف بره در باز کنه موبایل چک کنه به غذا سر بزنه و ... باید از اول شروع کنه وگرنه سه روز پشت سر هم روزها هم نباید قطع بشن به صورت پی در پی و متوالی سه روز پشت سر هم کل سوره یوسف همینا رو بلدم 

آهان تو یه کوزه سوره ی احزاب رو چاپ کنین بزارین توش به صورت خیلی ریز و بدون معنی که بشه تو یه آ چهار جا داد با بسم الله الرحمن الرحیم (فراموش نشه یک موقع)

بزاره تو کوزه بزارن یه جای مخفی بین لباس های دختر یا اتاق دختر این مکان ها بهتره 

تمام 

من همین ها رو بلدم هر کدوم رو تونستین اجرا کنین

شهزاده و پرنسس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دیر شد ببخشید اصلا فرصت ندارم به خدا ان شاالله که بتونین استفاده بکنین و جواب بگیرین اگر طلسم نداشته باشین صد در صد در سریع ترین زمان جواب خواهید گرفت مطمئن باشین

شهزاده و پرنسس
اگر دیر شد ببخشید اصلا فرصت ندارم به خدا ان شاالله که بتونین استفاده بکنین و جواب بگیرین اگر طلسم ند ...

خیــــلی ممنون از لطفت 😘😘 خدا خیرت بده

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

خواهش میکنم کاری نکردم ان شاالله شما خیر و خوشی ببینین توکلتون به خدا باشه مهم خوشبختیه وگرنه ازدواج آسونه 

شهزاده و پرنسس

یک نکته اگر تونستین سه روز پشت سر هم تلاوت سوره یوسف رو بالا سر دختر یا پسر مورد نظر که ازدواجش به مشکل خورده یا کار نمیتونه پیدا بکنه رو انجام بدین  شخص نباید حتی یک کلمه رو حتی سهوا (غیر عمدی) غلط بخونه باطله ها شمرده و با دقت بدون اینکه حین قرائت شخص سومی اومد و نمیدونم قطع بشه حتی برای یک ثانیه باطله ها روزها هم باید به صورت پشت سر  هم و متوالی باشه قطع بشه باید دوباره از اول شروع بشه 

به امید حق ان شاالله بتونین استفاده کنین و خیرش رو ببرین 

دست من نفس من سبکه 

شهزاده و پرنسس

و اینکه اون آیه ۵۴ فکر کنم باشه نه 53  سوره یوسف (وَقَالَ الْمَلِكُ ائْتُونِي بِهِ أَسْتَخْلِصْهُ لِنَفْسِي ۖ فَلَمَّا كَلَّمَهُ قَالَ إِنَّكَ الْيَوْمَ لَدَيْنَا مَكِينٌ أَمِينٌ  ) 

ببخشید  باز هم اگر سواالی پیش اومد بنویسین توضیح میدم

شهزاده و پرنسس
و اینکه اون آیه ۵۴ فکر کنم باشه نه 53  سوره یوسف ( وَقَالَ الْمَلِكُ ائْتُونِي بِهِ أَسْتَخْلِص ...

ممنون از محبتت عزیزدلم😍 اجرت با فاطمه زهرا  

یجایی خوندم یه سوره ای رو باید نوشت و توی خونه گذاشت ولی یادم نمیاد کدوم سوره بود. شما چیزی میدونین؟

ممنون از محبتت عزیزدلم😍 اجرت با فاطمه زهرا   یجایی خوندم یه سوره ای رو باید نوشت و توی خونه گ ...

سوره ی احزاب بالا توضیح دادم تو یه کوزه بزارین بزارین لای لباس دختر با کوچکترین فونت بدین چاپ کنن بدون معنی ان شاالله نتیجه بگیرین 

خواهش میکنم گلم ان شاالله نتیجه بگیرین و خوشبخت بشین 

شهزاده و پرنسس