2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن اما صبور

474 بازدید | 24 پست

سلام دوستان کمکم کنید شوهرم بددهنه بهش ک میگم میگه شوخی میکنم اما در عین حال کاملا صبور مثلن دخترم امروز دسشویی کرد روی رو فرشی شستمش از سرکار اومد گفت پس روفرشی گفتم ایلین دستشویی کرده شستم

گفت مگه مامانش مرده ک رو روفرشی دستشویی کرده کثافت اشغال نکبت کثیف 

درک نمیکنه بچس من همش نمیتونم دنبالش باشم چکار کنم واقن دیگه نمیکشم از بد دهنیش

صبوریشو نفهمیدم کجاشه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبوریش کجا بود ؟؟؟

خدا تحملت بدن 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

میگفتی نجسه بددهنه کثیف بچَس حالیش نمیشه عزیزم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

همسر دوستمم بد دهنه تازه این خوبه اون فحشای ناجور میده خودشم‌شرمنده میشه ولی نمیتونه کنترل کنه

حتی تراپیم رفتن ولی جواب نداده 

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

یعنی در حالی که فحش می‌ده، صبوری می‌کنه؟! :/

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

منظورتون اینه در کمال آرامش بد دهنی میکنه ؟ بچه هم اگه آمادگی نداره از پوشک نگیر که کار خودت رو زیا ...

نه 9 ماهشه اخه همیشه نمیشه بسته باشه میسوزه ی لحظه باز بود دستشویی کرد هر چی از دهنش در اومد گفت دیگه من قهر کردم ولی بعدش همش میومد ک باهام اشتی کنه

همسر دوستمم بد دهنه تازه این خوبه اون فحشای ناجور میده خودشم‌شرمنده میشه ولی نمیتونه کنترل کنه حتی ...

بی فایدس بهم میگه اشغالی بی صفت نمک نشناس واقن نمیدونم چرا اینجوریع