2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن اما صبور

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 24 پست
بی فایدس بهم میگه اشغالی بی صفت نمک نشناس واقن نمیدونم چرا اینجوریع

اره وحشتناکه نمیدونم اگر درست نمیشه باید کناربیای باهاش خیلیا رو دیدم از اقایون اینطورین البته خانمم دیدمااا ولی اقایون بیشتره

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته شدم ازش 

درک میکنم منم خیلی بدم میاد وقتی مبینم کسی بدصحبت میکنهانگار حرفای دیگشو نمیشنوم اعصابم خورد میشه همش ب اون حرفاش فکر میکنم حتی ممکنه مخاطب نباشمااا ولی خیلی بدم‌میاد بددهنی رو

یک خواستگار سرهمین رد کردم طرف نمیتونست ی جمله بدون فحش بگه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
درک میکنم منم خیلی بدم میاد وقتی مبینم کسی بدصحبت میکنهانگار حرفای دیگشو نمیشنوم اعصابم خورد میشه هم ...

ای کاش اینم همون شب خاستگاری خودشو نشون میداد 

خیلی دوسم داره هیچی برام کم نمیزاره همیشه با دست پر میاد ولی بی احترامی میکنه منم تصمیم گرفتم مث خودش باشم 

ای کاش اینم همون شب خاستگاری خودشو نشون میداد  خیلی دوسم داره هیچی برام کم نمیزاره همیشه با دس ...

گلم اگر مثل خودش باشی بدتر و بدتر میشه بیا و ی مدت فقط روی وقتایی که بدهنی نمیکنه مانور بده تشویقش کن جملاتشو بدون فحش بگه ببین بهتر میشه؟

نه 9 ماهشه اخه همیشه نمیشه بسته باشه میسوزه ی لحظه باز بود دستشویی کرد هر چی از دهنش در اومد گفت دیگ ...

من بچه های خودم رو این جوری عادتشون دادم که سر پا میگرفتمشون اگه عادت کنن خیلی خوبه نیاز نیست همش پوشک کنی .شما هم وقتی شیرش رو خورد و  دستشویی کرده باز بزار .زحمت خودت کم میشه .کار شوهرتون رو تایید نمیکنم .ممکنه حتی یه بچه ۵ ساله هم پیش بیاد خودش رو خیس کنه .نباید مادر مقصر گرفت که!  

من بچه های خودم رو این جوری عادتشون دادم که سر پا میگرفتمشون اگه عادت کنن خیلی خوبه نیاز نیست همش پو ...

تازه هم دستشویی کرده بود ی لحظه تنهاش گذاشتم دوباره دستشویی کرد خیلی تو کارای خونه دخالت میکنه باید همیشه جواب پس بدم

[QUOTE=289503972]تازه هم دستشویی کرده بود ی لحظه تنهاش گذاشتم دوباره دستشویی کرد خیلی تو کارای خونه دخالت میکنه باید 

همسر شما اخلاقش همینه کاریش نمیتونی بکنی .مگه  این که با سیاست رفتار کنی .وقتی چیزی میگه جوابش رو نده ولی ناراحتی تو نشون بده .بعد که آروم شد همه ی حرفهاتو بهش بزن کم کم عوص میشه