2777
2789
عنوان

بهترین وکیل خانواده در مشهد

467 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان

کسی وکیل خانواده برای طلاق از طرف زن میشناسه که کارش خوب باشه؟ دلسوز، پیگیر و قابل اعتماد باشه؟

اگه جدیدا هم مراجعه داشتین که بهتر

ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام من برای طلاق و مهریه اقدام کردم اسم شرکتش سامانه حقوقی عدلاک بود که رفتم اول مشاوره با یکی از وکلا بود که پرسیدم گفتم چند سال سابقه کار دارید گفتن  20 سال تجربه داشتن که پرونده منو به یک وکیل دادن که واقعا یکی از بهترین وکیل در مشهد بودند شماره تماسم هم ازشون دارم 09393106011 - 05138676422

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم جای اینکه بیاین سایتهای تبلیغاتی رو تبلیغ کنین بهم کمک کنید تا کسی که واقعا نیاز به راهنمایی داره گمراه نشه من خودم تو گوگل نظرات مردم درباره بهترین وکیل مشهد یا نظرات درباره بهترین دکتر مشهد یا بهترین هتل یا رستوران یا هر جایی رو سرچ میکنم تا نظر واقعی مردمو بخونم و بعدش تصمیم میگیرم برم کجا

عشقام همسرو پسرم