2777
2789
عنوان

ابله مرغون گرفتم

342 بازدید | 7 پست

۲۳سالمه ابله گرفتم امروز دوروز بود تبو بدن درد داشتم از صب هی دونه زدم دکترم برام پماد نوشت و قرص سینم پر شده تا گردن بنظرتون تا ۲ماه دیگ میرن؟عروسیمه🥲و اینکه دوتا فامیلامون گرفتن تازگیا دکتر گفته هرروز بشورن تو تاپیکا دیدم گفتن اصلا نشورن چکار کنم بشورمشون بادست یواش بدون لیف یا نه توصیه یا تجربه ایم دارید بهم بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۱۵ روز پیش گرفت پسرمم‌امروز خودمم تو بچگی نگرفتم از امروز بدن درد و لرز دارم انقدر دعا میکنم‌نگیرم .من دخترم‌و حموم نبردم تا ۸ روز قرص فقط استامینوفن و آموکسی سیلین برای خشک شدن دونه ها همین پماد هم‌نزدم الان که زخماش ریخته ترمیم کننده سی گل میزنم براش جاش گود نشده فقط چون تازه است قهوه‌ای شده که طبیعی و فکر کنم با ترمیم کننده میره و عنبر نسا هم براش دود میدادم خیلی خوب بود بیرون هم تا یکهفته اصلا نرو