2777
2789

دوستم پسر ۱۴ سالش سه شنبه تو راه تهران تصادف کرد و از دنیا رفت ولی پدرش زنده موند. تو تاپیک قبلی گفتم یه دختربچه ۵ ساله داره که هنوز نمیدونه چه اتفاقی افتاده فکر میکنه هنوز مسافرتن دوستم میخواد بهش بگه ولی نمیدونه چجوری بیچاره میگه حتی نمیتونم عزاداری کنم چون میفهمه تشییع و ختمشم به سختی گرفتن من نمیدونم چجوری بهش بگه درک کردن مرگ برادر برای یه بچه این سنی خیلی سخته کمک کنین یه راهی بگید لطفا

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

الههههی یه بغضی گرفتم که نگو 🖤🖤🖤🖤🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا صبرشون بده ...😔

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بگه دیگ داداشی برنمیگرده 

خاهردوست منم دخترش ۷ سالشه و مادرشو از دست داده الان نیست و بهش گفتن دیگ برنمیگرده پیشت

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
بگه دیگ داداشی برنمیگرده  خاهردوست منم دخترش ۷ سالشه و مادرشو از دست داده الان نیست و بهش گفتن ...

واقعا خیلی سخته برای خانواده ها😢

هیچی بهش نگین  خودش پرسید بهش بگید رفته پیش خدا

منم بچه که بودم هرآشنایی از دنیا میرفت به بچه ها همینو میگفتن دلم واسه بچه میسوزه خیلی به برادرش وابسته بود

واقعا خیلی سخته برای خانواده ها😢

ارع 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

من 3سالگی پدرمو از دست دادم 

ولییی هیچییییی یادم نمیاددد هیچی 

فقط یه بار زن داداشم گفت وقتی بعد یه سال نمیدونم یا یه ماه برگشتی خونتون گفتی بابای این خونه کجاس...بهش بگین بیاد 

خیلییی دلم براخودم سوخت خیلییی):

خدابهشون صبر. بده هم پدرش هم مادرش