دوستم پسر ۱۴ سالش سه شنبه تو راه تهران تصادف کرد و از دنیا رفت ولی پدرش زنده موند. تو تاپیک قبلی گفتم یه دختربچه ۵ ساله داره که هنوز نمیدونه چه اتفاقی افتاده فکر میکنه هنوز مسافرتن دوستم میخواد بهش بگه ولی نمیدونه چجوری بیچاره میگه حتی نمیتونم عزاداری کنم چون میفهمه تشییع و ختمشم به سختی گرفتن من نمیدونم چجوری بهش بگه درک کردن مرگ برادر برای یه بچه این سنی خیلی سخته کمک کنین یه راهی بگید لطفا
لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)