2777
2789
چرا اخههه ب حرفش گوش دادی😕😕  ولی بخدا زندگیت رو سفت بچسب ؛ نزار مسائلی ک تو گذشته اتفاق افتا ...

چی میگی خواهر مگه من اصلا فهمیدم که کی قراره برم وقت بگیرم دلم خیلی پره خیلی،چرا خدا سر دخترش نیاورد که ببینه چقدر درد کشیدم پس عدالت خدا کجاست

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که دوست دارم:از این حرف بدم میاد چون در جواب دوستم داری میگن و تا زمانی که واقعا یکیو دوست داشته باشی اون طرف اینو ازت نمیپرسه که حتما یه جا کم گزاشتی:)

دلم برات تنگ شده :دروغه اگه دلش تنگ میشد میومد دلتنگیشو برطف میکرد چرا فقط میگه

و منی که اینارو با بغض نوشتم:)

وااای من داره یه چیزایی یادم میاد که نباید بیاد😭😑 یبارم یکی گفت شغلت باید یجوری باشه که به قدت بخ ...

میگفتی از حرف زدنت معلومه مغزت نسبت ب حجم سرت خیلی کوچیکه چرت و پرت میگی🤨

معلومه که دوست دارم:از این حرف بدم میاد چون در جواب دوستم داری میگن و تا زمانی که واقعا یکیو دوست دا ...

دورت بگردم الهی 🥺🫂 همشون راست بودن!!! میومد دلتنگیش رو رفع می‌کرد...🥲

یبارم طرح لباسم یجوری بود که خطای کرم داشت یه بنده خدایی بهم گفت لباسات کثیفن بشورشون😐😐

رفتار ناراحت کننده چقد بود یعنی با این تاپیک کل زندگیم اومد جلو چشمم🤣نگم خفه میشم

یکیم یبار اومد خونمون سوهان واسش اوردیم بعدش گفت سوهانا سفتن و اینا بعدش دندونش شکست دندونشم انداخت رو فرش و رفت خیلی بهم برخورد

چی میگی خواهر مگه من اصلا فهمیدم که کی قراره برم وقت بگیرم دلم خیلی پره خیلی،چرا خدا سر دخترش نیاورد ...

ایشالا خدا ی جور دیگه میزاره تو کاسش☹️☹️ بمیرم برات اخههه🥺🫂

ممنون یعنی میشه ما هم به آرزومون برسیم  شبانه روز صدای خدا میزنم دلم دردِ آبجی

ماهم دقیقا این مشکلو داریم

معضل بزرگی شده برامون

خدا خودش چاره کنه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

۱_ مادرم ،که خمیشه میگه پسر بهتر بود شما دخترین 

۲_ مادرشوهرم که گفت تو دختر نبودی،

۳_شوهرم که خیانت کرد و به من توجه نکرد اما خودشو خوب نشون داد

۴_بچه م بهم گفت ببخشید مامان ولی بابارو از تو بیشتر دوست دارم 

۵_ تو فامیل مهربونی و دل نازک و بخشش منو ،واینکه نخواستم زندگیمو بپاشونم برگشتن بهم گفتن خنگه گیجه نمیفهمه 

۶_ مدیر مدرسه که ۲ ماه بیمه مو واریز نکرد وقتی حرف زدم عصبانی شد انگار من مقصرم

۷_از آزمون استخدامی قبول شدم بهم گفتن تو رو میذاریم ذخیره بعدا زنگ میزنیم بیا 

۸_ پدر شوهرم گفت بی کسی و کسی رو پیدا نمیکنیم که عیباتو بگیم 

۹_ مادرشوهرم که همیشه به مامانم حسپدی میکرد و همه رفتاراشو نقض میکرد 

۱۰_ دوستم گفت چون تو هیچی از خودت نمیگی پس ما هم بهت هیچی نمیگیم در حالیکه دست و پا شکسته میگفتم ولی توضیح دقیق نمیدادم به هر حال آدم که همه سرهای زندگیشو به همه نمیگه ،

میشه کمی نصیحتم کنین 
ایشالا خدا ی جور دیگه میزاره تو کاسش☹️☹️ بمیرم برات اخههه🥺🫂

خدانکنه عزیزم💔💔💔💔💔

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍