2777
2789
علایم شما چی بود واسه چی می خوردید من به موضوعات زیاد فکر میکنم کلا کارم شده فکر کردن  

عزیزم من پنیک داشتم بزنی گوگل میگه چیه. استرس و اضطراب شدید. خس مردن. لرزش پا. از تنهایی بیرون رفتن میترسیدم

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
من دیسک گردن دارم  دایم فکر میکنم که اگه عمل کنم چی میشه چی نمیشه تازگیا جز این به چیزایی دیگم ...

سلام دوستم

منم دکتر دیسک گردنم آسیب دیده بود بخاطر تصادف و اینکه هر شب گریه میکردم و با شوهرم هم به مشکل برخورده بودیم خیلی حالم بد بود وقتی اولین بار خوردم قهقه میزدم ولی از فرداش حالت تهوع و بی اشتهایی داشتم برای همین دیگه نخوردم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستم منم دکتر دیسک گردنم آسیب دیده بود بخاطر تصادف و اینکه هر شب گریه میکردم و با شوهرم هم به ...

خب من اصلا قهقهه نزدم  یعنی با همون بار اول روتون اثر کرد.          برای گردن چکار کردید 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
خب من اصلا قهقهه نزدم  یعنی با همون بار اول روتون اثر کرد.          بر ...

بدنم نسبت به دارو حساسه کلا حساسیت دارویی دارم مثلا یه استامنوفن ساده نمیتونم مصرف کنم حالت خفگی بهم دست میده

خودم شروع کردم قرص دیگه ای خوردم

برای گردنم گردنبند داد و دارو گفت کوفتگیه و به مرور خوب میشه ولی گفت باید چطوری بخوابمو ......و اینکه من بخاطر تصادف کلا حالم خوب نبود

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بدنم نسبت به دارو حساسه کلا حساسیت دارویی دارم مثلا یه استامنوفن ساده نمیتونم مصرف کنم حالت خفگی بهم ...

خب گردن تو ن الان خوبه 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
خب گردن تو ن الان خوبه 

آره خداروشکر