2777
2789
عنوان

رفتار ناپدری طور همسرم

1119 بازدید | 24 پست

طبق این رفتارها بگین که من متوجه شدم شوهرم فرق می‌ذاره یا نه 

دختر ۱۲ ساله با توجه به دروغ های زیادی که میگه و دزدی های که می‌کنه و خبرچینی های که می‌کنه تا باحال حتی یه تذکر ساده از سمت پدر دریافت نکرده ولی دختر سه ساله بخاطر بازی کردن ساده کلی دعوا از سمت پدر دیده 

دختر سه ساله اگر طول روز حتی یه تکه نون نخورده اصلا برا پدرش مهم نیست ولی دختر ۱۲ ساله حتما باید در طول روز ۵ بار وعده بخوره شده باشه دو شب از خواب بیدارش می‌کنه تا سه بار شام بخوره .دختر ۳ ساله اگر روی سرامیک بدون بالشت و پتو بخوابه اصلا مهم نیست ولی دختر ۱۲ ساله اگر روی فرش بخوابه زیرش تشک نباشه کلی دعوا راه میافته و کلی موارد دیگه بنظرتون این پدر بین این دو دختر فرق می‌ذاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله فرق میذارع و خاک توسر همچین پدری 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
دختر سه ساله بشدت خجالتی و گوشه گیر شده حتی از پدرش می‌ترسه تا باهاش به مغازه بره

چه بد! آخه مگه میشه پدری که به بچه اولش اونم‌دختر که هم‌جنس دومیه اینقد محبت میکنه نسبت به یکی دیگه اینجور باشه؟اگه کلی این اخلاقارو ندلشت با اولی باز یچیزی...احیانا مخالف جنسیتش نبود؟یعنی دوست نداشت بچه دوم پسر باشه؟

شما نامادری هستی و دختر دوازده ساله بچه ی هووی شماست درسته؟!

دختر ۱۲ ساله از زن قبلی همسرم هست .من فقط از این ناراحتم که چرا همسرم اینطور برخورد می‌کنه که حتی دختر بزرگم ب صدا درآمده و میگه آبجی ام گناه داره مثلا امروز دعوا بدی داشتیم و همسرم ب من میگه تو فرق می‌داری .دیشب دختر ۱۲ سالم و دوستش بردم شهربازی نزدیک ۴۰۰ خرج کردم از پول خودم ب همراه بستنی و ... به همسرم امروز گفتم دختر سه سالم ببریم بیرون براش جوجه کوکی و ... بخریم دعوا بزرگی راه انداخت که نمی‌خواد بریم خیلی ناراحت شدم

دختر ۱۲ ساله از زن قبلی همسرم هست .من فقط از این ناراحتم که چرا همسرم اینطور برخورد می‌کنه که ...

تو با بچه مهربون باش خدا عوضش و بت میده با شوهرت صحبت کن بگو به کوچولو هم محبت کنه

دختر ۱۲ ساله از زن قبلی همسرم هست .من فقط از این ناراحتم که چرا همسرم اینطور برخورد می‌کنه که ...

آهان پس چون مادر اون پیشش نیست حتما میخواد جبران کنه مثلا...مادرش فوت شده یا طلاقش داده؟