2777
2789
عنوان

رفتار ناپدری طور همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 24 پست
 دختر ۱۲ ساله از زن قبلی همسرم هست .من فقط از این ناراحتم که چرا همسرم اینطور برخورد می‌کنه که ...

عجیبه که دختر کوچیکتر رو اصلا دوست نداره فکرکردم شاید شما بدرفتاری میکنی اون میخواد تلافی کن

تو با بچه مهربون باش خدا عوضش و بت میده با شوهرت صحبت کن بگو به کوچولو هم محبت کنه

دختر من بشدت ترسو شده چون همش همسرم سرش داد میزنع .حالا دختر سه ساله عاشق خواهر ۱۲ ساله اش هست هر شب اونو بوس می‌کنه و می‌خوابه .ولی همسرم واقعا بد برخورد می‌کنه طوریکه همه خانواده من متوجه شدن و منو سرزنش میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردا بیشتر وقتتشون بیرونن شما سعی کن بازی و استراحت و غذاشون رو به موقع بدی ک وقتی پدرشون اومد دیگه ناراحت نشی برای دخترسه ساله.بچه سه ساله با ی دختر۱۲ساله خیلی فرق داره احتمالا بهش بیشتر محبت میکنه ک فردا تو جامعه کمبودی حس نکنه شاید درکش در همین حد باشه ک پیش خودش بگه بچه ۳ساله خیلی چیزی متوجه نمیشه

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
تو با بچه مهربون باش خدا عوضش و بت میده با شوهرت صحبت کن بگو به کوچولو هم محبت کنه

خیالت راحت شوهرش موضع گرفته و نسبت به خانمش بد بینه از طرفی دخترش رو بیشتر دوست داره چون فکر میکنه زندگیش بدون مادرش از هم پاشیده ،دختر این جریانات رو میدونه با دروغ ممکنه  دید پدر اش رو به مادر دومش عوض کنه، خدا به داد این خانم برسه چون نه همسرش باهاشه نه دختر ۱۲ ساله

دختر من بشدت ترسو شده چون همش همسرم سرش داد میزنع .حالا دختر سه ساله عاشق خواهر ۱۲ ساله اش ه ...

ببین شوهرت قطعا دخترت و دوس داره بچه خوشه دیگه اما میدونی چون بزرگ مادر خودش بالاسرش نیست اینم یه چی شنیده که بچه عقده ای میشه و اینا اینم مثلا داره به نظرش خودش انصاف رعایت میکنه میگه خب کوچیکه مادرش هست دیگه کمبودی نداره 

بنظرم قشنگ باش صحبت کن بگو من بچه تو دوست دارم اصلا فرقی نداره برای من تو هم نترس نگران نباش من کاری نمیکنم اون کمبود محبت بگیره اما تو هم به بچه مون توجه کن اونم محبت نیاز داره اون فکر میکنه جون پدر و مادرش بالا سرش هستن حل دیگه مشکلی نداره

ما تو شهرمون یه ضرب المثل داریم که معنیش میشه به دخترت رو بنداز دور ولی به مطلقه نده. چون اگه خوب بود زنش باهاش زندگی می‌کرد

تو هم بجای اینکه ۴۰۰ تومن برای یه دختر بزرگ خرج کنی بهتر به بکر بچه ۳ ساله باشی 

از ۵ سالگی با من زندگی می‌کنه .من مشکلم اینکه کم محبت هست نسبت به دختر کوچکترم

بله میفهمم.میگم شاید فکرمیکنه اگه به این محبت کنه دختر بزرگش فکرمیکنه اینو بیشتر دوست داره و حسادت میکنه و اینا...ولی درکل به هر دلیلی اینکارو میکنی قطعا اشتباست و نمیشه بخاطر اون بچه به این یکی ظلم بشه گناه داره خدا قطعا قهرش میگیره با این کارش حتما به شوهرت هم بگو ...به ارومی و ملایمت بگو ،بگو فردا این‌دختر کمبود محبت درست میکنه و خدای نکرده تو نوجوانی جوانی براحتی با یه محبت از طرف جنس مخالف میره بسپت انحراف،نذار اینطور ادامه بده شوهرت  بگو حداقل یوقتایی که خودتون تنهایید که میتونه به کوچیکه محبت کنه بچه بفهمه پدرش دوسش داره و مراقبشه🥺💔

شما خودت برای دختر کوچیکه ت جبران کن و وقتی پدرش نیست حسابی بهش محبت کن و اعتماد به نفس بده

به خواهر بزرگشم بسپار هواشو داشته باشه

منتهی یه مدت جلو شوهرت به بچه ها یکسان محبت کن و چیزی راجع به تبعیضش نگو

انشاءالله عقلش بیاد سرجاش

کلا ازدواج با مرد زن طلاق داده ای که بچه هم داره یکی از سخت ترین و پرچالش ترین کاراست واقعا جز در شرایط خاص توصیه نمیشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من خودم از نزدیک دیدم مرده به پسر و دختر از زن اولش که فوت شده بود کلی محبت میکرد همه چیز براشون میخرید ولی بچه های زن دومش اصلا محل نمیذاشت پسر بزرگش خیلی بد از آب دراومد و مرده رو نابود کرد با کاراش ولی دختره بیشتر سمت زنه بود و بهتره اما بچه های زن دومش همه موفقن الان تو جامعه ولی خب ازشون هم شنیدم که قشنگ کارا و رفتارای بچگی باباشون یادشونه و عنوزم وقتایی یادشون میاد دلشون میشکنه از پدرشون...خیلی کار بدیه خیلی