2777
2789

میگم این دنیا خودش به اندازه کافی دغدغه داره خودش کلی سختی داره تا گلیمتو از اب بکشی بیرون اونوقت من به جای جنگ برای موفق شدن مجبورم با پدر و مادرم بجنگم فکر کن وضعمون به شدت خراب خونواده از هم پاشیده ولی بازم پدر و مادرم به جای اینکه فکر درست کردن زندگیشون باشن فقط فکر ریاست و جنگ اعصاب راه انداختن با منن.۳۲ سالمه خرج خونه رو میدم ولی عین بچه ها به رفت و امدم گیر میدن به پوششم گیر میدن به غذا خوردنم به خوابیدنم بیدار شدنم به خواستگار داشتنم به خواستگار نداشتنم به اینکه چرا به روی فلان کس خندیدم به همه چیم تو دلم میگم کاش به جای جنگیدن با من ادم میشدین دغدغتون درست کردن زندگیتون میشد که مسخره عام و خاص شدیم از فقرو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی بعضیا فقط بلدن بچرو پس بندازن و گردن نگیرن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
تو باهاشون مهربونتر باش تا از جنگیدن دست بردار ن نمیگم الان نیستی یا ولی خیلی خیلی بهتر شو 

بخدا ازون ادما نیستن بشدت پررو طلبکار عقده ی ریاست دارن همین الانش زندگیمو به گند کشیدن حتی نذاشتن ازدواج کنم با اخلاقش ....تازه بیام پاشونم ماچ کنم؟بخدا من خیلی صبورم هر کی بود یا خودشو خلاص میکرد یا اینارو

واقعا خیلی سخته 🙂💔

در همه مراحل زندگیت اثر داره

من اگه فقط سرسوزن والدینم عاقل بودن سرنوشت من و خواهر برادرام این نبود

هممون بیچاره شدیم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

در همه مراحل زندگیت اثر داره من اگه فقط سرسوزن والدینم عاقل بودن سرنوشت من و خواهر برادرام این نبود ...

اره گلم میدونم قشنگ درکت میکنم واقعا پدر و مادر عاقل نعمته 🙂🚶🏽‍♀️

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

در همه مراحل زندگیت اثر داره من اگه فقط سرسوزن والدینم عاقل بودن سرنوشت من و خواهر برادرام این نبود ...

بله دقیقا بخدا هیچی کم ندارم ولی بخاطر پدر و مادرم وضعم شده این ...عوضش فامیلی که یه کلاس سواد نداره با زرنگیش و پرروییش الان بهترین زندگی رو داره واقعا پدر مادر خوب نعمتین که حتی از شوهر خوبم بهتره