2777
2789
عنوان

چقد سخته مجبور باشی با پدرمادرتم بجنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 18 پست
چرا ازدواج نمیکنی عزیزم اونم با ی ادم خوب؟

بنظرت کی یه دختر فقیر و۳۲ ساله رو با پدر مادر بداخلاق و عقده ای میگیره؟مگه مردم از جونشون سیر شدن خواستگار به خوشرویی خونواده میره خواستگاری وقتی خواستگار دارم مادرم عین برج زهرمار میشینه دهنشو کج میکنه بعدم که رفتن میگه هیشکی تورو نمیخواد واسه همین نمیمونن وگرنه اگر میخواستنت مثله بقیه دخترعموهات پاپیچ میشدن میگرفتنت یعنی تا عمق جونم میسوزونه حرفاش نمیدونم اگه خدایی درکاره کجاست اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دقیقا بخدا هیچی کم ندارم ولی بخاطر پدر و مادرم وضعم شده این ...عوضش فامیلی که یه کلاس سواد نداره ...

اصلا خانوادت خوب باشه ازدواجتم خوبه

من که نداشتم

خوشبحال هرکی داره

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

بنظرت کی یه دختر فقیر و۳۲ ساله رو با پدر مادر بداخلاق و عقده ای میگیره؟مگه مردم از جونشون سیر شدن خو ...

عزیزم میدونم منم تقریبا شرایطم مثل شماس سعی کن خودت یکنفرو داشته باشی ک تورو برا خودت بخواد 

و خودت خودتو باور کن ماشالله ک شاغلی به خودت برس لباس خوب بپوش مطمئنم ازدواج خوبی میکنی

خانوادت بخاطر سرویس هایی که بهشون میدی  نمخوان بری اونا خودخواهن تو خودخواه تر باش