2777
2789
عنوان

یه سوال؟؟؟😕😕😕

11 بازدید | 10 پست
دکتر من واسه قبل بارداریم فقط ویتامین D داده...فولیک اسید هم مگه نباید بخوریم یه ماه قبل بارداری؟ تو ازمایش قبل بارداریم یعنی نشون داده که به فولیک اسید نیاز ندارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم بارداری میاد حالم بد میشه،شدیدن حالت تهوع وضعف دارم،هیچی هم نمیتونم بخورم،همش میخوام غش کنم،با وجود خوردن قرص دیمیترون بازم اشتها ندارم،به غلط کردن افتادم بخدااااا،
💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
فولیک اسید باید خورده بشه همه قبل از بارداری میخورن بخاطر جلوگیری از تحریک های عصبی جنین
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
عزیزم خوردنش که ضرر نداره بخوری بد نیست
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
آره بخر و بخور اصلا ضرر نداره