2777
2789
عنوان

مهمون ناخوانده خواستگاری

357 بازدید | 13 پست

قراره  تا نیم ساعت دیگه برا بار دوم بیام خواستگاری ولی همین الان مامانم میگه فقط خانم های فامیلشون یعنی مادر و خواهر و عمه و خاله داماد با خوده داماد بیان و مرد دیگه ای نیست ..عجیب نیست این موضوع ..برا کسی پیش اومده ..الان  بابام و داداشم رو مامانم  فرستاد بیرون از خونه 😐😐😐

سینگل به گوری تا ابد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مام اینجوری میان  ولی  ظهر میان ن شب ک اقایون باسن  تازه دامادم نمیارن

منم تا چند دقیقه پیش نمیدونستم وکرنه لباس دیگه انتخاب میکردم ..فکر کردم داماد ها و داداشش میان 

سینگل به گوری تا ابد 
منم تا چند دقیقه پیش نمیدونستم وکرنه لباس دیگه انتخاب میکردم ..فکر کردم داماد ها و داداشش میان 

برای اشنایی بیشتر ک نشون دادن عروس و پز دادن ب فکوفامیلا این پیرا هس ....     برای رسم ما داماد نمیاد  عروس  شومیز اینا میپوشه میان موها و هیکل عروسو ببینن 

ن مادرت مگه نیس؟ 

مامانم و خواهرم هستن ولی وقتی اونا اینجوری میان حداقل یه خاله و عمه خودم رو میگفتم بیان تا مامانم تنها نباشه بین اون همه آدم 

سینگل به گوری تا ابد 
مامانم و خواهرم هستن ولی وقتی اونا اینجوری میان حداقل یه خاله و عمه خودم رو میگفتم بیان تا مامانم تن ...

ن بابا بزار بیان برن  برای بله برون فامیلاتو دعوت کن  الان وقت اوناس  دعوت کنی زشت میشه   فعلا اونا دارن میتازونن نوبت شمام میرسه