2777
2789

چن روز پیش با یکی از اهنگاش دابسمش درس کردمو تگ کردمش و از قضا سین کرد و پیام داد منم کلی تعجب کردم ک عه دیده تازه پیامم داده ولی اصلا این تعجبمو نشون ندادم

اصلا طوری رفتار نکردم ک من دارم با ی ادم خاص حرف میزنم خیلی ریلکس و معمولی چت کردم

این حرفای وای باورم نمیشه جواب منو دادی وای من خیلی خوش شانسم وای اشک شوق دارم میریزمو اینا اصن هیچی فقط بهش گفتم ادد استوریم میکنید گف توی زمان مناسبتر حتما

منم ب شوخی گفتم حیف شد من الان دوسش داشتم

یهو دیدم باز جواب داد و این چتمون کشدار شد

تا گف شمارمو میدم تو تلگرام پیام بده اینجا خیلی شلوغه پیامت میره پایین

منم تو تل پ دادم و بعدش زنگ زد و کلی حرف زد شاید باورتون نشه ولی بالای یه ساعتو نیم حرف زد برام اهنگشو خوند شوخی کرد😐

هیم میگف لوکیشن بده بیام ببینمت گفتم همین الان نمیشه من امروز نمیتونم یروز دیکه

تا اینکه دیدم قطع نمیکنه گفتم ببخشید من کار دازم باید برم بعدا تماس میگیرم و خدافظی کردم

دیگم پیام ندادم تا اخر شب خودش پ داد کجایی

جواب دادمو چت کردیم گف بیا فردا قبل اینکه برم کنسرت همو ببینیم (کنسرت دعوت بود) تو استودیوش

گفتم اوک

فرداش رفتم پیشش دیدم ی دی.جی معروفم اونجاس ک حالا من از چهره نشناختم اسما شناختمش

منکه رسیدم این دی.جی تو اتاق بود با دوسدخترش بعد تقریبا نیم ساعت اومدن بیرون دختره انقد مست بود ک تِلو میزد و حتی زیپ شلوارشو جلو ما کشید بالا😐

دختره گف نزدیکترین مترو کجاس دی.جیه گف چمیدونم بابا😐

منم عصبی شدم گفتم تو ک کارت تموم شده شعور ی اسنپو داشته باش لاقل نزار با این وضع تنها با مترو بره گف خودش میره بابا بمنچه😳

دختره ام عین این اویزونا اومد بغلش کرد گف عب نداره عشقم خودم میرم میدونم کار داری بوسش کرد و بمنم گف دو بهم زنی نکن😳😳😳

بعدم رف... خاننده ای ک با من بود گف چرا اخه چیزی میگی ک سنگ رو یخت کنه؟گفتم اون مسته نمیفهمه شماها چرا بیرحمین گف من مگه کاری کردم ک جمع میبندی؟

یهو دی.جیه بمن گف ببینم دوس پسرت تو رو میبره گفتم من نیازی ب کسی ندارم خودم با ماشین خودم اومدم جنبمم تو مستی زیاده بقدری میخورم بتونم کنترل کنم

ولی اون تو باید براش اسنپ میگرفتی گف برو بابا مگه همین ی نفره ک براش اسنپ بگیرم اگه بخام واسه همه اسنپ بگیرم باید کار کنم پول اسنپ بدم فقط😳😐

الان باز قراره بعدی بیاد😐

همینکه با من خابیدنو رابطه داشتن لطف بزرگیه ک در حقشون کردم😐

گفتم ادم خوبه از معروفیتش استفاده کنه ن مث تو سواستفاده 👌تو ی ادم دم دستی هستی🤌

خندید گف نخیر عزیزم همه واسه من دم دستین ن من واسه همه

یدفه دوست من گف ی لحظه با من بیا تو اتاق کارت دارم

منم ترس برم داش ولی خیلی جدی و محکم رفتار کردم ک نترسیدم

تو اتاق بهم گف چرا انقد باهاش بحث میکنی من واقعا دوس ندارم کسی ک با منه با انقد با کسی حرف بزنه یا بحث کنه و کلی حرفای دیگه زد ک من اروم شم و منم گفتم اوک اونم بغلم کرد بوسم کرد دید معذب شدم گف اوک نمیخام اذیت شی بریم بیرون اتاق ک توام راحت باشی

از این رفتارش خوشم اومد ولی تا رفتیم بیرون اتاق باز دی.جیه گف چ زود تموم شد

منم عصبی برگشتم گفتم ببین خاله زنک ما هیچ کاری جز صحبت تو اتاق نکردیم پس جمع کن خودتو واسه بقیه اگه خاصی واسه منی ک چشم پره هیچی نیستی

گف عه همون من از اولم گفتم این دختره زیاد با هنرمندا پریده ک خودشو ب این نمیماله وگرنه این دخترا رو دیدی چطوری بودن اینا تازه کار بودن تو کارکشته ای پ😐

ک یهو دوست من گف بسه فلانی خجالت بکش مهمون منه

منم گفتم حدتو بدون وگرنه عصبی شم یجوری رفتار میکنم ک تا عمر داری بسوزی ک دختریم دورت بوده ک هولت نبوده و خوردت کرده بعدم خدافظی کردمو زدم بیرون

دیگم پیام ندادمو حتی انفالو کردم

اینم چون کنسرت بود خبری ازش نشد تا اخر شب ک دیدم پ داده چطوری عصبی نیستی چرا کجایی😐

گفتم خوبم خیلی کم چت کردیمو بعدش خابیدم

صب دیدم پ داده شببخیر سحرخانوم

دیدم خیلی دیر ب دیر جواب میده و سین میکنه عصبی شدم(من ترجیحم اینه یا یکی کامل باشه یا اصن نباشه نسیه عصبیم میکنه) گفتم شماها همتون ادم ی شبین خداروشکر ک من حواسم ب خودم بود ولی شماهام حواستون باشه ایدز رو زیاد نکنید👌انگا میخاستم حرص دی.جی رو سر این خالی کنم

دیدم ج داد اوکی و ناراحت شده

گفتم بدل نگیر دیر جواب دادی عصبی شدم گف بخدا از دیشب ک از کنسرت اومدم خابیدم صبم بیدار شدم حالم بده ناراحتم نشدم اوکیه👌

منم یکم حالشو پرسیدم ک یهو وسط حرفمون گف 

سحر ازت حس خوب میگیرم انرژی مثبت داری حس خوب میدی بهم دیشب ک پیشم بودی حس گرفتم نسبت بهت

خیلی با بقیه دخترایی ک دیدم فرق داشتی

خیلی راحت ب ی دی .جی معروفو سرشناس توپیدی بخاطر رفتار اشتباهش نگران این نبودی ک ممکنه من بدم بیاد 

این برات مهم بود ک اونو متوجه اشتباهش کنی

رفتیم تو اتاق نگفتی اگه باهاش همکاری نکنم ممکنه ولم کنه یا اصن چون هنرمنده خانندس معروفه برم باهاش بخابم ک یوقت نپره رفتارات اصن هیجانزده نبود ک من خاننده دیدی شل شی خیلی محکم خط قرمزتو اولویت قرار دادی تا بودن با منو و با رفتارت حد منم بهم فهموندی .

تو نمیدونی من چ دخترایی میبینم دورم ک ی لحظه دایرکتشونو فقط نگا میکنی واسشون سین میخوره چجوری له له میزننو پیام پشت هم میدن تو اصن اینطوری نبودی تو مجازی ن حضوری بقول خودت چشت پره انگا

بنظرم بازم با همه این حرفایی ک زد قابل اعتماد نیس و ترفندشونه

نظر شما چیه؟

اسم خاننده رو نمیتونم بگم🤦‍♀️

😐بچه بیا پایین 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییییی طولانی بود من خلاصشو خوندم‌. نه رل نمیزدم چون اصولا اینحور آدما از رابطه یک چیز رو میخوان و چون فن دختر زیاد دارن وفادار نیستن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

قرصاتو خوردی؟ خواب ک نبودی؟

چقدم زیاده ولی معلومه الکیه دیگگگگگ باید ی موضوع جذابتر بزنی ک ب واقعیت نزدیک باشه

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

بگو اسم خواننده شو‌ 😂

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

چرا نمیتونی اسمشو بگی میترسی بدزدیمش؟

خب وقتی معروفه اسمش فرق نمیکنه گ

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

یه خانوم با این شخصیتی که تعریف کردی حیفه بخواد انگلارو ببره بالا، ازون بدتر جواب دایرکت بده، ازون بدترتر بره دیدنش

یا اینوری یا انوری

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️