2777
2789
عنوان

چطور بفهمیم طرف خسیسه یا نه

136 بازدید | 17 پست

بچه ها چطور میشه تشخیص داد طرف خسیسه یا نه...

ببنید مثلن شارژ برات بگیره هروقت نداشته باشی ولی مثلن یا پنجی یا دهی 

یسری هم کارتش دست ابجی ایناش بود پیامک بانک ۲۰۰ تومنی اومد گفت ای بابا اینا دارن چی میگیرن

و گوشیش هم قدیمیه و زود شارژ تموم میکنه  ولی گوشی جدید نمیگیره ...

تاحالا کادویی هم برام نگرفته جز یسری دو شاخه گل ولی ی بار گف برو مغازه هرچی میخوای بگیر شد ۱۰۰ و خوردی چیزی بهم نگفت و ی بارم برا وسایلی ک میخواسم بازم ۱۰۰ و خوردی داد البته خودم گفتم انقد کافیه بیشتر نخواسم

بنظرتون چنین شخصی خسیسه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدی خسیسه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
بعضی از مردا به فکر خونه وماشین هستند که بخرن نه لباس.... حالا امتحانش کن بگو پول. بده لباس بخرم یا ...

شام بیرون بهش گفتم حتی گفتم دخترخالم و ابجیمم میان فلان جا گفت باشه ولی خودم نتونستم برم ولی برا لباس تاحالا امتحان نکردم

درست بشو هست؟من خرجم زیاده الان دارم مراعاتش میکنم

هر چیزی ممکنه ولی من به شخصه کمتر کسیا دیدم که عوض بشه، الان چند سالشه اگه بالای ۲۵ سالشه بعید میدونم عوض بشه

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
هر چیزی ممکنه ولی من به شخصه کمتر کسیا دیدم که عوض بشه، الان چند سالشه اگه بالای ۲۵ سالشه بعید میدون ...

۲۵ سالشه 

حالا ازش ی چی بالا ی تومن میخوام ببینم چی میگه