2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ببخشید میخواستم بدونم کسوف و خسوف روی جنین چه تاثیری داره؟

پاسخ مشاور سایت مینا فرخی کارشناس ارشد مامایی:

سلام دوست عزیزم. از آنجا که در گذشته دلایل بسیاری از بیماری ها ناشناخته بود، مردم برای توجیه آن ها به خرافات و تصورات خود متوسل می شدند. به عنوان مثال ایجاد لکه هایی به رنگ سرخ تیره یا شرابی را به تغییرات ماه و خسوف مرتبط می دانستند، در حالی که این تظاهرات پوستی ناشی از «اختلالات مویرگ های خونی» می باشند. در واقع تمامی این تصورات باطل و بدون منطق بوده و ماه گرفتگی (خسوف) یا خورشید گرفتگی (کسوف) در دوران بارداری هیچ تاثیری بر روی جنین ندارند. بنابراین نگران نباشید.

خوب نگاش نکن

البته منو لون یکی خاهرم ماه گرفتگی داریم ی حای بذنمون ولی خوب اگر رو صورت باشه بد میشه ولی تو نکاش نکن

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

یکی توضیح بده مگه چی میشه😁

یکی یدونم تو به من عشق و محبت یاد دادی یاد دادی انقدر مغرور نباشم  و مهم تر از همه یادم دادی هرچقدرم یه دختر عاشق باشه و جونشو برای یه پسر بده  بازم  وسیله ای بیش برای پسر نیست💔💔خیلی گریه کردم خیلی دلمو شکوندی خوردم کردی  اما باز  امید داشتم پشتمی  امیدمو نا امید کردی منم تقصیراتی داشتم  اونقدری که باید  وقت برات نمیذاشتم برای شروع رابطه برام زود بود اما کاش بفهمی تو تقصیراتت چند برابر من بود منو با دخترای دیگه مقایسه میکردی میگفتی از دخترای دیگه یاد بگیرکاش بفهمی آسمونم به زمین بیاد کسی مثل من بدون هیچ چشمداشتی  عاشقت نمیشه💔