2777
2789
عنوان

یه سوال منطقی اهل منطق جواب بدن

135 بازدید | 20 پست

به نظر شما اگه چیزی یا فکری طرفدارهای زیادی داشته باشه دلالت بر درستی اون فکر هست؟

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان میاید تاپیک یکی مونده به آخرم؟ خیلی خوشحال میشم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
استارتر جان میاید تاپیک یکی مونده به آخرم؟ خیلی خوشحال میشم

دیدم مذهبی هستید خوشم اومد حقیقتش

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

اگه نه، پس چرا وقتی میخوام با استدلال ثابت کنم یه طرز فکری غلطه بهم میگن نه پس توخوبی همه ۱ یا ۲ میلیارد آدم اشتباه میکنن؟ میفهمین دیگه چی میگم

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️