2777
2789

خانوما من واقعا دقت نکردم به این مورد الان که تو نی نی سایت میچرخیدم و به چند تا تاپیک مشابه برخوردم دیدم چقدر طرز فکرم متفاوت هست ، مثلا بعضیا دیدم تو تاپیکا گفته بودن تا ۲۵ بهترین وقته من اصلا  تا ۲۵ خانواده کسی رو راه نمیدادن بعد اونم تا الان که ۲۷ ام درگیر درس بودم خودم اجازه ندادم( هرچند چون رفتو امدمون کمه زیاد نبودن)  از طرفی هم از این مدل خواستگاری خوشم نمیاد 🫠 

صادقانه بگید بعد ۳۰ سالگی دیر میشه واقعا ؟

اگه آدم تحصیل کرده و شاغل باشه یا به فکر اهدافش باشه خیر

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

بستگی ب شرایط دختر داره 

اگر ی دختری ازدواج نکرده تا ۳۰ ولی کلی پیشزفت کرده شاغل از لحاظ اجتماعی موقعیت خوبی داره معلوم که خواستگار خوب براش پیذا میشه

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من یکیو دیدم دختره 50 سالگی ازدواج کرد خیلی زوج خوبی هم بودن 😍 اصلا دیر نیس فقط دست خداس 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻

ببین عزیزم در صورتی بعد از ۳۰ اوکیه 

که دختر اون سالهای قبل رو بیکار نبوده باشه 

منظورم اینه اگر یه دختر وقتشو صرف تحصیل و گرفتن پُست و بالاتر شدن درجه و اینطور چیزا کرده باشه به نظر من تا ۳۴ هم اوکیه 

دیر ک نمیشه

ولی راستش خواستگارای جالبی نمیان

دخترداییم بالای ۳۰ ازدواج کرد

خواستگاراش یا طلاق گرفته بودن یا بچه هم داشتن، یا به عنوان صیغه میخواستنش..

آخرشم با یکی ازدواج کرد که مشکل جسمانی داره🥲

آینده رو ننیشه پیش بینی کرد برای هرکس متفاوته

کم و بیش ب شرایط خودت و حانوادتم بستگی داره

شاغلی؟؟چ شغلی

برای خودت خونه و ماشین داری؟

وضعیت مالی خانوادت بالا هس

زیباییت زبان زد هس

نه احتمالش هست خواستگار خیلی خوب بیاد اما بنظر خودم واقعا دیگه دیره بخوای از لحاظ کلی نگاه کنی،ولی اون موقع آدم اصلا به سنش نگاه نمیکنه فقط زندگیش رو میکنه و قطعا پسرای بزرگتر از خودش هم هستن که هنوز مجردن و شرایط خوبی دارن اما به هر دلیلی نشده که ازدواج کنن مثل خودمون