الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نکن همه اونایی که کردن بعد پشیمون شدن گوش بده به حرفم خیلی جوونی شاید یه دوره دلت بچه خواست اصلا شاید انقدر اوضاعت خوب سد شرایطشو داشتی بچه بیاری خدارو چه دیدی اصلا بچه بیاری بری خارج نکن این کارو
عاشق امضاتم👌 قشنگ کوبنده مسیر زندگی زنان و تغییر میده🤣🤣🤣🤣🤣
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
نبند . اینهمه راه جلوگیری .. منم سه تا دارم تواستم ببندم دکتر و بیمارستان قبول نکردن خیلی سخت میگیرن الان مجوز نمیدن ... دکتر گفت چرا شوهرت نمیره ببنده منم ب شوهرم گفتم و اونم گفت چرا باید خودمو ناقص کنم 😳 دکترمم میگفت شما زن ها اصلا ب خودتون رحم ندارید و هر بلایی سر خودتون میارید شوهرا هیییچ