2777
2789
عنوان

آی یو دی یا بستن لوله ی رحم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 32 پست
عاشق امضاتم👌 قشنگ کوبنده مسیر زندگی زنان و تغییر میده🤣🤣🤣🤣🤣

والا بخدا هیچی از زن مهمتر نیست ولی ارزش خودمونو میاریم پایین

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببند منم دونبال راهیم که ببندم خدا بچه هاتو حفظ کنه مادر خوب و کافی برا اینا باشیم‌کافیه

واقعا میگم دیگه اعصابی برام نمونده

بعد از زایمان دومم افسردگی گرفتم 

الانم بار دارم دوباره علائم افسردگی داره خودشو نشون میده

نبند . اینهمه راه جلوگیری .. منم سه تا دارم تواستم ببندم دکتر و بیمارستان قبول نکردن خیلی سخت میگیرن ...

واقعا همینه 

من شوهرم مریضم میشه دکتر نمیره 

میگه اگه ببندم از ترس سکته میکنم😂😂

قرص بهم نساخت الانم بار دارم با آی یو دی 😖

چند مدل قرص هست . بعدم یک ماه کامل بخوری ماه بعدش علایم و عوارضش میره یا کمتر میشه امتحان کردی ؟آی یو دی باید جای مطمئن بذاری و چکاب ماهانه و سونو بری . سه چهار ماه اول بشدتت رعایت کنی کار سنگین و رابطه خشن نباشه تا محکم بشه جاش . 

چند مدل قرص هست . بعدم یک ماه کامل بخوری ماه بعدش علایم و عوارضش میره یا کمتر میشه امتحان کردی ؟آی ی ...

دکتر میگه آی یو دی هورمونی بذار 

۵ ساله هست 

تا ۵ سال پریودم نمی شی 

شما تجربشو نداری؟؟؟؟

والا همه ی کارای سخت مال خانوماست  شوهرم میگه دیگه بچه نمیخوام  ولی اطرافیان میگن نکن پش ...

منم میگم نکن پشیمون میشی شوهرت بچه نمیخاد همیشه جلوگیری طبیعی بکنه مگه چند روز مونده ب پریود ک احتمال بارداری صفره ... شما هم آی یو دی بذار در کنارش . یا کان استفاده کنه ... 

دکتر میگه آی یو دی هورمونی بذار  ۵ ساله هست  تا ۵ سال پریودم نمی شی  شما تجربشو ند ...

ننننه گلم مسی جنس خوب بذار اگه حساسیت فلزات نداری . پریودی باعث سلامتی زنه از گرفتن قند خون و چربی خون و فشار جلوگیری میکنه .