2777
2789
عنوان

کی حق طلاق گرفته قبل از عقد

169 بازدید | 18 پست

داداشم می خواد زن بگیره دختره گفته حق طلاق حق فرزندی و تحصیلات بهم بده مهریه نمی خوام داداشم قبول کرده میگه خیلی دختر خوبیه یکسالی هست مییشناستش همکارشه 

ب نظرتون قبول کنیم 

خدایا مرسی 😊😊😊   

چرا قبول نکنه؟

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا دخترا این شرط رو میذارن  . چه بسا حق طلاق از مهریه مهم تره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

آره خواهرم چند روز قبل عقد کرد و همه حق و حقوقشو گرفت حتی حق خروج از کشور رو. و خیلی هم دومادمون و خونوادشون هم راضی بودن از این شرط. ظاهرا برای عروس قبلی هم این شرایط بود و میگفتن دو تا عروس الان عین همه شرایطشون و خوبه فرقی بینشون نیست. 

الان پسرا به صورت پیشفرض حق طلاق دارن مشکلی پیش میاد که دخترا داشته باشن انگار قیامت شده؟

آره خواهرم چند روز قبل عقد کرد و همه حق و حقوقشو گرفت حتی حق خروج از کشور رو. و خیلی هم دومادمون و خ ...

مهریه ندارن خواهرتون وجاریش؟

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
شرط ازدواجم حق طلاق بود  و مهریه هم ۱۴ سکه طلا

این گفته هیچی نمی خوام نهطلا نه مهریه 

داداششمم میگه اگه کسی دلش ب زندگی نباشه نمیشه کاریش کرد با  تصمیم دختره موافقه

خدایا مرسی 😊😊😊   
مهریه ندارن خواهرتون وجاریش؟

چرا دارن خواهرم ۱۴ سکه.‌ تصمیم خودش اصلا این بود مهریه نداشته باشه و پدرم هم تصمیمگیری رو به اختیار خودش گذاشته بود چون میگفت حس بدی به مهریه دارم فقط حق و حقوق برابر میخوام ولی پدرشوهرش گفت ۱۴ سکه رو به خاطر من و از طرف من به عنوان هدیه ما قبول کن.

جاریشون هم ۱۴ سکه.