2777
2789
عنوان

خانومایی که ساندویچ ساز دارن

1136 بازدید | 15 پست

خوبه راضی هستین ازش؟ 

الان ساندویچ ساز خوب چه قیمته؟

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بد نیست ولی خیلی کاربردی نیست.من بیشتر از اینکه باهاش اسنک درست کنم صبح ها نون گرم نیکنم

مرسی اگه الان بخوام بخرم چه قیمته

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
هاردستون دارم راضی نیستم کنوود خواهرم داره عالیه، درکل وسیله ای هست ک شاید سالی دو بار ازش استفاده ک ...

عزیزم قیمتش چنده حدودا 

مرسی اگه الان بخوام بخرم چه قیمته

مارک های مختلف قیمت های متفاوت دارن

مثلا یه مارکش تو یه کانال زده بود 2 ت

یه مارک دیگه 900 و خورده ای 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁

منظورت همون که بش میگم اسنک ساز؟قیمتشونمیدونم ولی خب کاربردی هست برامن البته تایه حدی موقعی که شوهرم جایی کارداره که براغذانمیادونتونه چیزی گرم کنه عالیه لقمه حتی برانون ساده محکم کیپ میشه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
۴تاییش ۲ تومن. هر روز استفاده میکنم.بزای تغذیه و صبحانه ی مدرسه ی بچه هام

میشه لطفا بگید چه استفادههایی میکنید

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺