2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصور پزشکی  نمیدونم شکایت نتیجه داره یانه

اگه واقعا قصور باشه بله داره.

تو پزشکی یه قصور داریم یه کامپلیکیشن. قصور یعنی چیزی که پزشک کوتاهی کرده و میتونسته جلوشو بگیره ولی کامپلیکیشن یه عارضه ایی که پزشک نمی تونسته جلوشو بگیره و تو کتاب رفرنس ذکر شده مثلا بیست درصد از این جراحی این کامپلیکیشن رو دارن و پزشک در این صورت محکوم نمیشه.

شکایت هایی که به جایی نمیرسه به این علته که اون عارضه ایی که به وجود اومده کامپلیکیشن بوده. حالا برای شما رو نمیدونم واقعا قصور بوده یا چی

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

دختر خواهرم 4 سال پیش میره اتفاق عمل برا سنگ شکن که براش لوله (دبل جی) داخل کلیه ها میزارن 

میگن دو ماه دیگه بیا لوله ها رو برداریم 

دو ماه دیگه مراجعه میکنه دکتر از شهرشون رفته و یه دکتر دیگه میبرمش اتاق عمل و لوله بر میداره 

الان بعد از 4 سال فهمیدیم که لوله از کلیه راست برداشتن ولی مال کلیه پ هنوز هست داخل کلیه 😑

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
اگه واقعا قصور باشه بله داره. تو پزشکی یه قصور داریم یه کامپلیکیشن. قصور یعنی چیزی که پزشک کوتاهی ک ...

عزیزم جریانو نوشتم بخون لطفا 

بعد از 4 سال کلیه دو باره درد میگیره میرن سونو گرافی در کمال تعجب میبینه هنوز داخل کلیه چپ لوله وجود داره و روی لوله رسوب بسته

الان دو باره بره اتاق عمل

الان رفتم پیش دکتر و بهش گفتن 

اول گردن نگرفته ولی وقتی خواهرم خلاصه پرونده 4 سال پیش جلوش میزاره قبول میکنه

بهش میگه برو فلان بيمارستان پذیرش شد که عملت کنم

الان رفتن پذیرش که هزینه اون بیمارستان خیلی بالاس

جوری که نتونستن هزینه پذیرش بدن

دختر خواهرم 4 سال پیش میره اتفاق عمل برا سنگ شکن که براش لوله (دبل جی) داخل کلیه ها میزارن  می ...

اره شکایت کنید. البته ممکنه حین جراحی قبلی خونریزی چیزی وجود داشته که نتونسته باشن خارج کنن ولی امکان قصورهم بالاست. به نظام پزشکی شکایت کنید سریعتر کارتون راه میوفته

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
الان رفتم پیش دکتر و بهش گفتن  اول گردن نگرفته ولی وقتی خواهرم خلاصه پرونده 4 سال پیش جلوش میز ...

برید پیشش بگید میخوایم شکایت کنیم. ببینید چی میگه

اره شکایت کنید. البته ممکنه حین جراحی قبلی خونریزی چیزی وجود داشته که نتونسته باشن خارج کنن ولی امکا ...

عزیزم روال شکایت چجوریه

بعد اگه قصور ثابت بشه چه اتفاقی میفته؟