2777
2789
عنوان

میشه روز قمر در عقرب دعای باطل السحر گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6266 بازدید | 27 پست

منم برای یه دعا نویس پول واریز کردم البته مبلغ ناچیزه اما ایشون یک هفته ست ک انلاین نشده شماره ای ازش ندارم در حالی ک تا اخر ماه باید زبان بند انجام بدم بنظرتون چیکارکنم؟راهنماییم کنید لطفا🤍🥲

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس معلوم شد دعانویست دعا نویش نبود وگرنه میگفت امروز نه برو روز دیگ بیا درضمن دعا کلا نحسی میاره فق ...

ممنونم اما مجبور بودم برم ی از خدا بی خبر چند وقته ول کنم نیس هرماه تمدید میکنه حال روحیم کلا همه چیمو ریخته ب هم

بنظرم داري الكي ب خودت انرژي منفي ميدي وگرنه قدرت دعا فقط ٤٠ روزه

نمیدونم 

اما مگه میشه تو ی ماه فقط ی هفته اش همه چی خوب باشه 

بخدا دیشب ی سیاهی تو خونمون از جلوی چشمم رد شد تا صبح نخوابیدم  از ترس 

چند ماهه درگیرشم تا باطل میکنم دوباره شروع میشه

ممنونم اما مجبور بودم برم ی از خدا بی خبر چند وقته ول کنم نیس هرماه تمدید میکنه حال روحیم کلا همه چی ...

من یک خانومی رو میشناسم کارش بخت گشایی و رفع مشکلات مالی و عاطفی و کاری و شغلیه هر مشکلی داشته باشی با انرژی درمانی و شمع تراپی حل میکنه دبی دوره دیده و مخالف سرسخت دعا و طلسمه میگه سنگینی میاره و نتیجه معکوس میده ولی باطل السحرش حرف نداره من و خانوادم چند ساله مشتریشیم خدایی خیلی کارش خوبه همیشه نتیجه  گرفتیم 

شمارشو میذارم ضرر نداره بهش زنگ بزن اگه دعا هم داشته باشی بهت میگه و برات باطل میکنه 09362055754

وای نه اصلا تو روز قمر درعقرب همیشه یادتون باشه که عقد و عروسی و خرید و مسافرت و کلا هر کاری رو نکنین و فقط صدقه خیلی زیاد بدین بعد هم موضوع اینه که مراجعه به چنین اشخاصی نکنین اگه آدم درستی بود بهتون میگفت که قمر در عقرب روز نحسیه و کلا باید صدقه داد فقط نمیشه به چنین اشخاصی اعتماد کرد اصن