2777
2789

فردا شب (جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲) ماه گرفتگی جزئی یا نیم‌سایه ای در کشور اتفاق می افتد .

طلوع ماه :۱۸:۳۸

شروع ماه گرفتگی:۱۸:۴۴

اوج گرفت:۲۰:۵۲

پایان گرفت:۲۳:۰۱

ماه نیز در ساعت ۲۱:۰۲ به حالت بدر درمی آید .

امیدواریم از دیدن این ماه گرفتگی لذت ببرید .

درصد این گرفت حدود ۹۵ درصد می باشد و تا ۱۹ سال دیگر به این شکل ، ماه گرفتگی اتفاق نخواهد افتاد 

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

بلخره امشب یا فردا شب🤨

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باردارم نباید نگاه کنم درسته؟؟ یادم نیس قضیش چیه

دست به شکمت نگیریا نخوارون

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
بلخره امشب یا فردا شب🤨

امشبه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

نخارون

چی میشه مگه

منم تو دلی دارم😯

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
حتی ب ماه هم نگاه نکنیم.نباژد دست بزنیم.نمیشه که🥺🥺مثلا از خونه بیرون نمیریم  این تایم حله؟یا ...

حالا شما ی شبو دس نزن چی میشه مگه😂😂😂💔