2777
2789
عنوان

راجب تاپیکی که پر بازدید شده😬🤝

763 بازدید | 82 پست

عاقا ینی اینطورین همه زن داداشا؟؟!😐

ینی آدم خونه داداششم نمیتونه بره چون اون عروس خانم گفته حوصله ندارم😐کاری با این خانم ندارم ک تاپیک زده بود

ولی به ولله اگ زن داداشم ( که فعلا ندارم) اینطوری بگه 

میرم جز وا جرش میکنم کاری میکنم داداشم بکشش 

ینی چی 

بخام بیام خونه داداشم باید ببینم تو کی دوس داری 😐

میخوام دوس نداشته باشی به درک میام اصن ولو میشم اونجا 

چیزیم بگی یجوری میزنمت ک از دیوار ده تا بخوری 

نکبت اینهمه منتظر بودم داداشم عروسی کنه برم خونش یا برادر زادمو ببیمم ، اونوقت  تو الان تاقچه بالا بزاری 

بیشین بینیم باااااو حتمااااااا

🌿💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوور مه میگن تویی😶ازت ترسیدم

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

خب سر شب برو 

چرا موقع خواب شون میری همون داداش بدبخت صب تا شب سر کاره خسته کوفته میخواد بخوابه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم بشین سر جات مراقب باش زن داداشت تو رو جر واجر نکنه مام داریم از این زن داداشا دیگه دلم نمیخاد هیچوقت ببینمش از این میسوزم چرا هیچوقت هیچی به روش نیاوردیم همش گفتم ولش کن بخاطر برادرم نادیده گرفتیم کاراشو