2777
2789
عنوان

راجب تاپیکی که پر بازدید شده😬🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 82 پست
اگر به زندگی شخصی و خصوصی برادرمون احترام بذاریم و خوشحالی و آرامش اونو خوشحالی و آرامش خودمون بدونی ...

آره عزیزم منم شوخی کردم هیچوقت آرامش خونه کسی و بهم نمیزنم🥲💚

🌿💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونجوری که ایشون تند رفته بودن و کارشون درست نبود شما هم اگر در آینده همچین کاری کنی کارت درست نیست بلکه زشت تره حتی . 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
غلط کرده اونم جر میدم😂😂😂🤣

داری شوخی می کنی 😂من خودم ببینم زن داداشام با برادرم خوشن خداروهزار بار شکر می کنم مهم آرامش برادرمه اگر بفهمم ی درصد خودم آرامششونو بهم می ریزم کلا خودمو حذف می کنم چون راضی نیستم برادرم آرامشش ازبین بره 

پس چی عزیزم فقط خونه داداشت نیس. خونه زندادشتم هست اون نشسته تو بری بکششیش😂

نه منکه هنوز ندیده عاشق زنداداشمم واقعا خیلی دوسش دارم 🥲شوخی هم بود این تاپیک 

🌿💚

منم باشم اعصابم خوردمیشه ولی خب شما یه ساعت دیگه امتحان کن برو اگه بازم گفت نه بروولی بداخلاق نرو.....عروستون باشماسردرفتار میکنه؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
داری شوخی می کنی 😂من خودم ببینم زن داداشام با برادرم خوشن خداروهزار بار شکر می کنم مهم آرامش برادرم ...

وای دمتون گرم

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
هیچ کاری نمیتونی بکنی عزیزم بشین سر جات مراقب باش زن داداشت تو رو جر واجر نکنه مام داریم از این زن د ...

داادا آرام فعلا این تاپیک شوخی بود بعدم زن داداش ندارم 

هنوز ندیده ، خیلی زن داداشم و دوسدارم چون همین ی داداش و دارممم

🌿💚

برخورد اون خانم اصلا درست نبوده میتونست مودبانه تر بگه ولی شما کارت هزار درصد اشتباهه مگه زوره بابا؟اون لحظه نمیتونسته مهمونداری کنه فقط و فقط نوع گفتنش اشتباه بوده،شماهم زیادی جوگیری مگه شهر هرته به خاطر شما بزنه زنشو بکشه؟خونشه اختیارشو داره؛خواهر شوهر من مثل شما نیست ولی اگه بود قطع به یقین صد بار تا حالا زده بودمش چون زور و پررویی تو کتم نمیره،طرف اختیار خونش و وقتشم نمیتونه داشته باشه؟عجیبه والا

بلندترین فریاد من سکوت من است...
تاپیک هایی که نمیدونیم دروغه یا راست میشن پر بازدید  چرا یکی میزنه خیانت همه میرید پر بازدیدی ...

آره واقعا خاله زنکی🥲منم پیگیر نبودم همین تازگیا چشمم خورد

🌿💚