2777
2789

من خیلییییییییییی خیلییییییییییی بهش توجه میکردم خیلی سعی میکردم باهاش خوب باشم هی میگفتم دوست دارم و دلم تنگ شده واستو از این حرفا... دلشو زدم دعوا میکردیم هر روز هی دلمو میشکوند ولی الان بیخیال شدم چون جدی دیگ کشش نداشتم نمیتونستم ببینم باهام سرده. گفتم هرجور میخواد  رفتار کنه دیگ  نمیگم دوسش دارم نمیگم دلم براش تنگ شده هروقت اون گفت منم جوابشو میدم....دیرتر  از قبل سین میکنم جوابشو میدم الان باهام خوب شده...شده مث خودم که همش میخواستم بهم توجه کنه و نمیکرد الان دیگ کمتر دعوا میکنیم .فهمیدم آویزونش بودم...اگه میخواین باهاتون خوب باشن مث خودشون رفتار کنین بیخیال نصبت ب همه چی اون موقعس که قدرتونو میدونن ولی دیگ دیر شده💔🚶🏿‍♀️

اویزون، گریزون 

گریزون، اویزون 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️تاثیر گذار بود 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

من به صورتت سیستماتیک کم توجه ام  یعنی زنگ و پیامو با مهربونی جواب میدم ولی معمولا خودم پیش قدم نمیشم برای تماس مثلا ۵ بار اون یک بار من  اینطوری  نه که ادا در بیارم  اخلاقم همینه و واقعا عزیزترم تو رابطه تا دوستام 

نه دیگه شما اشتباه فکر میکنید الان عزیزتر هستی یه مدت دیگه بیخیالت میشه اگه ازت محبت دریافت نکنه، آقایون دوست دارن تو همه چی همسرشون پیش قدم باشه ،حتی سلام کردن 

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره، 
نه دیگه شما اشتباه فکر میکنید الان عزیزتر هستی یه مدت دیگه بیخیالت میشه اگه ازت محبت دریافت نکنه، آق ...

بشه چیکار کنم خدایی؟جدی دیگ نمیکشم خیلی باهام بد بود هر روز کارم شده بود گریه....جدی دیگ برام مهم نیس هرکاری میخواد بکنه بکنه 🤦‍♀️منم بخدا دل داشتم🚶🏿‍♀️

بشه چیکار کنم خدایی؟جدی دیگ نمیکشم خیلی باهام بد بود هر روز کارم شده بود گریه....جدی دیگ برام مهم نی ...

اونو دیگه خودت میدونی، من نظرمو گفتم ، چون خودم اینجوری دوست دارم  ، اگه یاد بگیره محبت گدایی کنه از زنای دیگه هم طلب محبت میکنه ، 

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره،