2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کارتون دارم

240 بازدید | 26 پست

بچه ها من در روز چهارم پریودی نزدیکی داشتم و آب منی ریخته شد تو واژنم احتمال بارداری هست ‍؟ 

قرص اورژانسی بخورم یا احتمال بارداری نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نیست تخمک نداری که

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مطمئنی ؟ یا برا اطمینان قرص بخورم

اره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
موقع ای ک پریود بودم روز چهارم پریودیم بود

اول اینکه یه جاخوندم یه پزشکی به این سوال جواب داده بود که احتمالش هست از روز اول سیکل تا ۱۴،۱۵ام سیکل احتمال بارداری هست 

دوم اینکه وقتی پریودی نزدیکی حرامه،دقت کن گلم حرامه یعنی هیچ راه دیگه ای نداره الان کفاره هم به گردنت افتاده

سوم اینکه گاردنگیریدلطفا اگه حرامه مطمئن باشین دلیل پزشکی داره هزارتامشکل میتونه براتون به وجود بیاره 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...