2777
2789
عنوان

به خواهرم ...

269 بازدید | 10 پست

به خواهرم تجاوز کردن دیشب اومده میگه آبجی می‌خوام یچیزی بهت بگم میگه من با ی پسری دوست بودم با دو سه تا از دوستاش رفتیم بیرون سوار که شده گفته کجا میریم گفتن میفهمی برداشتن خواهرمو بردن خونه یکی از پسرا دو نفری بهش ت.جا.وز کردن میگه قضیه ما ی هفته پیشه هنوز مدرک وجود داره بابا این بچه هنوز13سالشه ای خدا من چیکار کنم😭

ادب چیز نامفهومی نی......سعی کن بفهمیش😐😏  تآپیک دعوا تگم کنید 😈😈دختر تابستونم رو مخم راه نرین پلییییز😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی ۱۳ ساله چرا با دوست پسرش!!!!باید جایی بره؟! مگه شما یا پدرمادرتون روش نظارت ندارید؟؟؟؟؟ وقتی ...

ممان بابام جدا شدن با مامانمیم ترو خدا بجا نمک پاشیدن ی حرف کاربردی بزنین میگم هنوزم میتونیم ثابت کنیم شکایت کنم مدرکی هم داره

ادب چیز نامفهومی نی......سعی کن بفهمیش😐😏  تآپیک دعوا تگم کنید 😈😈دختر تابستونم رو مخم راه نرین پلییییز😎😎

امیدوارم این تاپیک دروغ باشه.. 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇