2777
2789
عنوان

بنظرتون معایت شوهر پولدار چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست
شاید اگه در سطحش نباشی فرداش مادرش زخم زبان بزنه .... یا خودش بگه من در حد تو نبودم اگه بیشعور باشه ...

آره درست میگی شوهرت هیچی هم نداشته باشه مادرشوهر جوری رفتار میکنه انگار شاهزاده ساخته

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

معایبی نداره

همششششش فایدست🤣

ولی جدای از شوخی 

خدای نکرده اگر پاش رو کج بزاره یا اخلاق نداشته باشه

بعضی زنا به خاطر پول میمونن تو اون زندگی

و در بعضی موارد شوهر با پول دهن زن رو میبنده تا راحت‌تر به کارهای خودش برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معایبشون لاکچریه😂

تا باشه از این معایبا😂 فقط ببره خارج بقیش مهم نیست

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
معایبی نداره همششششش فایدست🤣 ولی جدای از شوخی  خدای نکرده اگر پاش رو کج بزاره یا اخلاق نداش ...

منم که بد شااانس از اون گنداخلاقای تیر نصیبم میشد قطعا😂

این برای من اصلا مهم نیست تو ماهواره مگه کم دیدن؟

از نزدیک یه چیز دیگس😂😂

نه خدا نکنه  ایشالله یه پولداره با اخلاق و وفادار قسمتت بشه

من خودمم متاهلم این تاپیکو زدم مطمئن شم شوهر پولدار خوب نیست😂😂😂

منم که بد شااانس از اون گنداخلاقای تیر نصیبم میشد قطعا😂

تیر منظورت تیر ماهه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
تیر منظورت تیر ماهه

نه اون منظورم نیست تیر به معنای بیش از حد ... سوتفاهم نشه گلم

نه اون منظورم نیست تیر به معنای بیش از حد ... سوتفاهم نشه گلم

آها فکر کردم منظورت متولدای تیر ماهه آخه یه جا خوندم بیشتر اخمو و بداخلاقن . خواهش میکنم عزیزم🥰🥰

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
به شخصا بستگی داره میشناسم یکی فوق العاده است یکی نه... یکی انقدر درگیر پول و.. شده اصلا چیزی جز پول ...

امان از تازه به دوران رسیده ها