سوداس مدیر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 عنوان بنظرتون معایت شوهر پولدار چی میتونه باشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست تجربه ای دارین؟ دیدین کسی رو؟ عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم 1402/02/15 | 04:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 شاید اگه در سطحش نباشی فرداش مادرش زخم زبان بزنه .... یا خودش بگه من در حد تو نبودم اگه بیشعور باشه ... آره درست میگی شوهرت هیچی هم نداشته باشه مادرشوهر جوری رفتار میکنه انگار شاهزاده ساخته عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
tarane_baharii عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1195 معایبی ندارههمششششش فایدست🤣ولی جدای از شوخی خدای نکرده اگر پاش رو کج بزاره یا اخلاق نداشته باشهبعضی زنا به خاطر پول میمونن تو اون زندگیو در بعضی موارد شوهر با پول دهن زن رو میبنده تا راحتتر به کارهای خودش برسه
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 معایبشون لاکچریه😂 تا باشه از این معایبا😂 فقط ببره خارج بقیش مهم نیست عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
tarane_baharii عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1195 اره سفر خارجی بری همش باید نگران اون چشای واموندش باشی😂😂 این برای من اصلا مهم نیستتو ماهواره مگه کم دیدن؟
بووووققققققق عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 3989 تا باشه از این معایبا😂 فقط ببره خارج بقیش مهم نیست پول بده بعد خودش بره 😁😁
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 معایبی نداره همششششش فایدست🤣 ولی جدای از شوخی خدای نکرده اگر پاش رو کج بزاره یا اخلاق نداش ... منم که بد شااانس از اون گنداخلاقای تیر نصیبم میشد قطعا😂 عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 این برای من اصلا مهم نیست تو ماهواره مگه کم دیدن؟ از نزدیک یه چیز دیگس😂😂 عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
tarane_baharii عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1195 منم که بد شااانس از اون گنداخلاقای تیر نصیبم میشد قطعا😂 نه خدا نکنه ایشالله یه پولداره با اخلاق و وفادار قسمتت بشه
tarane_baharii عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1195 از نزدیک یه چیز دیگس😂😂 اگه خوبه منم دید بزنم👀👀👁👁👁🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 نه خدا نکنه ایشالله یه پولداره با اخلاق و وفادار قسمتت بشه من خودمم متاهلم این تاپیکو زدم مطمئن شم شوهر پولدار خوب نیست😂😂😂 عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8515 منم که بد شااانس از اون گنداخلاقای تیر نصیبم میشد قطعا😂 تیر منظورت تیر ماهه دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 تیر منظورت تیر ماهه نه اون منظورم نیست تیر به معنای بیش از حد ... سوتفاهم نشه گلم عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8515 نه اون منظورم نیست تیر به معنای بیش از حد ... سوتفاهم نشه گلم آها فکر کردم منظورت متولدای تیر ماهه آخه یه جا خوندم بیشتر اخمو و بداخلاقن . خواهش میکنم عزیزم🥰🥰 دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
aram2132 عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2764 به شخصا بستگی داره میشناسم یکی فوق العاده است یکی نه... یکی انقدر درگیر پول و.. شده اصلا چیزی جز پولش مهم نیست خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
سوداس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 780 به شخصا بستگی داره میشناسم یکی فوق العاده است یکی نه... یکی انقدر درگیر پول و.. شده اصلا چیزی جز پول ... امان از تازه به دوران رسیده ها عاقبت همهی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم