2777
2789
عنوان

گل بندرم بیاین ببینممم💞

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 44 پست
منم همینطور حس خیلی خوبی  ازت گرفتم امیدوارم هرچی اتفاق خوبه تو زندگیت بیوفته واست  صلوا ...

خیلی عزیزی 🥲

قلبم اکلیلی شد 

مرسی رفیقم🤍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بهش اعتماد کردم ولی حس میکنم اگه گاردم بیفته این تلاشایی که میکنه هم از بین میره😐😂 نمیدونم چه حس س ...

حست درسته  یجورایی  بازم بستگی ب ادمت داره

چون بلافاصله بفهمه تو حس داری یا یکم زیاده روی کنی  تو حرف زدن ممکنه عادی شی این طبیعت ادماس یا ممکنه برعکس شه  بیشتر میل پیدا کنه صحبت کته

بهتره ک یخت آب بشه ولی مدیریت کن  و بیشتر موضوعارو کش بده ❤

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عزیزی 🥲 قلبم اکلیلی شد  مرسی رفیقم🤍

قوربونت قشنگ من تو عزیز تری 😘❤همینکه حالت بهتر بشه حال منم خوب میشه❤🌷

حست درسته  یجورایی  بازم بستگی ب ادمت داره چون بلافاصله بفهمه تو حس داری یا یکم زیاده روی ...

ممنون از صحبتای دلگرم کنندت😍😍😍

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
@چکاوک_زرد   🌹😁😌💓👀🙌💛

سلام عزیییزم😍😘♥️💖💖حالت چطوره 😍خوبی..گوببع چی شد غذا دادی بهش؟😂

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
🤩 ی سری تو ی تاپیک باهم حرف زدیم یادمه

اره منم تو رو یادمه 

یکی بهت میگفت با ریتم اهنگ اندی خوند اسم کاربریتو 😅😂

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یکسال خیلی زیاده  حس میکنی نمیتونی بهش اعتماد کنی؟

سلام علیکم گل بندر😂😂😘چطوری خوبی♥️

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
سلام عزیییزم😍😘♥️💖💖حالت چطوره 😍خوبی..گوببع چی شد غذا دادی بهش؟😂

سلاممم 😍😘

وایییی امشب با مامانم رفتم پیاده روی داشتیم برمیگشتیم م یه گربه دیدیم طرفای خونمون سراسیمه طور داشت دنبال غذا میگشت 

مامانم تا دیدش گفت این تازه زایمان کرده سینه هاش شیر دارن معلومه 

تا رسیدم خونه یه پلاستیک برداشتم روش ماکارانی ریختم  گذاشتم دم در 

مامانم گفت یه گربه ای بلاخره  خودش میاد پیدا میکنه 

صبح میخوام برم نگا کنم ببینم هست یا خوردنش 😂 

اقا ماکارانیش یکم ادویه ای بود 😐 ولی دیدم قبلا گربه ها ماکارانی به دهنشون میگیرن میبرن واسه بچه هاشون . 

، 

اکه همون گربه هه که تازه زایمان کرده بخوره شیرش ادویه ای نشه بچه هاش اذیت نشن خدایی نکرده 🙁

..

چقد دلم میسوزه واسه این گربه های بی پناه خیابونی 

.

شنیدم گربه ها به ادویه حساسن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سلاممم ممنونن حالت چطور زیبا؟🤩🌷

فدات خوبم عزیییزوم😘😍نشد یبار من اسمتو ببینم اهنگتو نخونم😂😂

فدات خوبم عزیییزوم😘😍نشد یبار من اسمتو ببینم اهنگتو نخونم😂😂

خداروشکرر😂😂❤❤عزیزدلمی شمااا😘

خداروشکرر😂😂❤❤عزیزدلمی شمااا😘

😂😂😂فدات عزیزم😘😍💖💖🌹