2777
2789
عنوان

بیاین بگین همین الان به چی فکر میکنید و ذهنتون درگیر چیه :(

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 107 پست
خدایی بگم؟😐 ب فکر اینم ک برم دسشویی یا بگیرم بخوابم.دارم گنجایش مثانه ام رو اندازه گیری میکنم ک تا ...

خیلی خوبی تووو😂😂😂😂😂الان ذهن منم درگیر این موضوع شد رفت سراغ اندازه گیری گنجایش مثانه😂

فکر اینکه پسرم چرا اینقدر شلوغ و سر به هواست ، چرا حرفامو گوش نمیکنه،آیا بیش فعاله یانه ،اگه باشه دک ...

عزیزم میگن اگه بچه بیش فعال نباشه مریضه حالامن وقتی میگم دخترم فضوله مادرشوهرم میزنه به تخته میگه ماشاالله

((تورو خدا در خواست ندین ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبی تووو😂😂😂😂😂الان ذهن منم درگیر این موضوع شد رفت سراغ اندازه گیری گنجایش مثانه😂

😂😂من رفتنی شدم.باید برم.نتیجه منفی بود😁

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
فکر اینکه پسرم چرا اینقدر شلوغ و سر به هواست ، چرا حرفامو گوش نمیکنه،آیا بیش فعاله یانه ،اگه باشه دک ...

عزیزم، اصلا پسر باید شلوغ باشه😅معمولا پسرای شلوغ وقتی کمی بزرگتر بشن خیلیییی اروم و اقا میشن😍 البته برای همسر من صدق نمیکنه😐مادرشوهرم میگف از بچگی همش از دستش حرص میخوردیم تا خودد الان

اینکه فرسوده اسممون دراومده برا پولش برنامه ریزی کردیم الان همش به قیمت کارخانه اضافه میکنن از قیمت بازارم کم مبکنن یعنی از هر دو طرف ضرر

اینکه کی میشه مام خونه اجاره کنیم و وسایل بخریم با این گرونی

اینکه اگر سایپا بخریم شوهرم میتونه کار کنه محتاج نباشیم

درگیر طلاق دختر خاله مم که پسر ۳ ساله شو جا میزاره

و همچنین طلاق خواهرم که دختر ۴ ساله شو ازش گرفتن و طلاقش نمیده😔..

و نیش و کنایه ی پدر شوهرم که امروز تاپیک زدم و تعریف کردم😔

هووووف این نصفشونه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

عزیزم میگن اگه بچه بیش فعال نباشه مریضه حالامن وقتی میگم دخترم فضوله مادرشوهرم میزنه به تخته میگه ما ...

اخه داره دیوونم میکنه،میخوام فقط سرمو بکوبم به دیوار ،نمیخوام وقتی بزرگ شد اهل دعوا باشه ،روی کاراش تمرکز نداره ،از آینده بیشتر میترسم ،الان که این همه آدم ازش گلایه میکنن با این که خجالت میکشم ،مهم نیست میگم بچه س،اما آینده ش چی میشه

🤣🤣🤣خدا نکشتت  اسم کاربریت و پروفایلت 🙄🥴🥴

😂😂کاملا غیرعامدانه اینجور شد.بخداااا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.