ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕 کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
همین نیوشا گلزااااار اصلا هیچی بلد نیس فکمیکنه خیلی شاخه
مهران رجبی هم خوشم نمیاد
بازیگر باید همه نقشی بهش بیاد مثلا امیرجعفری تو فیلم خوب باشه بد باشه پولدار فقیر کمدی همه چیو میتونه بازی کنه
برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣
دقیقا😑😑فک میکردم فقط منم ک اینو حس میکنم..میخاد مرموز باشه😑😑
اره رعنا همیشه یه مدله
برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣
اخخخخ اره دقیقا!!!! با اون دهن بازش! فک می کنه خیلییی خوشگله! ولی عینننن این ماهیای آب ندبده ست!!!
اصلا جون نداره حرف بزنه😐😐😐😐
من همیشه روی فلش دارمشون نگاه میکنم انرژی میگیرم ولی حاضر نیستم مثلا یه قسمت گیلدخت رو نگاه کنم
وای از این بازیگر گیلدخت هم بدم میاد دیدی چجوری حرف میزنه احساس میکنم همش میخاد لبشو حالت بده اههههه فکمیکنه خیلی خوشکله🤢🤢🤢🤢