2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست
خوانندگیشو چرا نمیگی

اون که دیگه ته افتضاحه

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووففف نچسبِ خود فرهیخته پندار اواز خوندنش چقد رو مخ بود 

نیما کرمی نبودا عزیزم، احسان کرمی بود، منم ازش متنفر بودم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
سحر قریشی یکی هم اون پسر مالک و اون دختره تو زخم کاری اسمشونم نمیدونم شدیدا رو مخ بودن  اون فی ...

فکر کنم الهه حصاری رو میگی از اونجایی  اومد توی زخم کاری دیگه فیلمش مسخره شد با اون خنده های مسخره اش

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فیلم قشنگیه و خیلیم معروفه ولی خیلی پیچیده و علمیه باید خیلی بری تو بحرش. راجع به نظریه جهان های موا ...

اتفاقا من از این مدل فیلما خیلی دوستدارم اون فیلمم ک گفتم علمی تخیلیه... 

پس باید قشنگ باشه میبینم حتما😍😍😍

سارا منجزی دقیقا حکمت بازیگر شدنش رو نفهمیدم ستاره پسیانی بد نیست بازیگر تئاتریه علی صادقی هم این او ...

اره دقیقا علی صادقی افت کرده چون یه دوره دور بود از بازیگری اتفاقا در هالیوود هم یه بازیگر بازیش عالی بوده چند سال از بازیگری دور بوده و برگشته بازیش ضعیف شده بوده، اما علی صادقی خودش رو اورده بودن تو یه برنامه خیلیییی اروم بود نمیدونم اروم شده یا اروم بوده قبلا میتونسته نقش طنز بازی کنه الان نمی تونه

خالی