2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست
آره هم اون هم ستایش😐🤦🏻‍♀️ یه فصل پیر فصل بعدی جوون  بعد اصلا گریماشون فقط:////  من ف ...

اخ گفتی ستایش داغ دلم تازه شد 😆

فیلم دارک یا همون تاریک و دیدی ؟ اصن آدم کیف میکنه سه نسل کودکی و جوانی و پیری هر شخصیت تو فیلمه و چقدر این شخصیت ها ب هم شبیهن 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنو بچه  های شریفی نیا به شدت رو مخن بر عکس خودش که از حق نگذریم واقعا هنرمنده ،ترلان پروانه,می ...

واقعا نیما کرمی روی اعصاب بود مخصوصا یه مسابقه توی برنامه خندوانه ازش کلی بدم اومد

خدایا شکرت
من بعد شمعدونی اسم داییمو عطا، زنداییمم شیرین سیو کردم تو گوشیم😑😂

ماهم یه فامیل اینطوری داریم 

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

وااااای الهام اخوان بی مزه و چرت ترین بازیگری که دیدم اصلا از حرف زدنش حالم بد میشه😣 ولی از همه بیشتر از رحمان سریال یاغی بدم میاد همش داد میزد عصبانی میشد خیلی رو مخ بود طناز طباطبایی خوب بود ولی حرف زدنش یجوری رو مخ بود

ترلان پروانه که اصلا حرف زدنش رو مخ سام درخشانی بی کلاس و چرت تو همه فیلماش داد و بیداد میکنه بیژن بنفشه خواه

بهترین بازیگران بنظرم زیبا تو سریال شمعدونی جواد رضویان رضا شفیعی جم ساعد سهیلی

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤