2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97993 بازدید | 1679 پست
کاش کاش کاش.... چه حال خوبی داشتیم دلم برا آینده میسوزه که امروز میشه حال خوشمون و تو آینده باید به ...

😅👍

من الان سفره های سحری آقا ماشاله اینا یادم افتاده، خیلی دلم گرفت بخدا.

بانوی آریایی و افتخارم کوروش است ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد یه شونه بگیرم بشین قشنگ موهاش براش شونه کنم بعد از ته بزنم با اون مدل مو مسخره اش

اوففف نگو اصلا صحبت کردن ضیغمی گلاب بروتون واقعاً حالت تهوع میگیرم .

تلویزیون داشت سینمایی پخش میکرد دختر عمو پسر عمو .. سریع عوضش کردم .. حالم بد میشه ازش ...

ولی واقعاً ازشون بپرسین تعداد خیلی کمیشون اصلا درس بازیگری رو خوندن 

کلا عرضه ندارن 

بازیگر داریم درس نخونده از اینا بهتره 

دقیقاً  نیما کرمی مجری گریش عالیه و کاملا بی حاشیه  نشنیده بودم کسی از ایشون بدش بیاد

موافقم باهات

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
راستی نیوشاضیغمی هنوزم بازی میکنه؟  بعد از اول بازیگری انقد چاق بوده عایا؟

سوال اولت رو بخوام جواب بدم نمیدونم بازی میکنه الن یا نه 

ولی با یکی از آموزش دهنده های معروف اینستاگرام که یه دختر هجده ساله هست  و یه جورایی   مشاور کسب و کار های اینترنتی هست   اخیرا دیدم جلسات مشاوره برای بیزینسش برداشته بود بیزینسش لاین آرایشی زیبایی هست فک کنم سالن پوست و زیبایی یا ارایشگاه داره یه همچین چیزی 

تو پیجشم دوبار تو یکی دو سال اخیر سر زدم پستای اخرش تبلیغات انجام میده یه بار تبلیغ چمدان یه بارم فک کنم مبل بود ... 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

پوراندخت مهیمن چرا باوجود اینکه پیرم شده بازم خوشگل و دوست داشتنی و مهربونه؟😍 منو یاد مامانم مینداز ...

چه جالب. همه میگن شبیه مامان منم هست  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن