2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97993 بازدید | 1679 پست

بازیگر فقط رضا عطاران و مجید صالحی

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشنهاد دادم 😂

پیشنهاداتتون بررسی میشه     

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بازیگر فقط رضا عطاران و مجید صالحی

رضا عطاران حرف نداره ولی مجید صالحی به نظرم توی کارگردانی بهتر عمل میکنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
شبنم مقدمی خیلی تصنعیه و حال نمیکنم با بازیش بهاره رهنما الح خیلی قشنگ حرف میزنه و با نمکه (کاری به ...

بهاره رهنما یه جاهایی خیلی قشنگ با حس بازی کرده ولی شخصیت و ظاهر نمایی بیش از حدش بازی و هنرش رو زیر سوال برده متاسفانه 

ساره بیات اغلب جاها یه جور بازی کرده ولی خداییش توی فیلم عنکبوت و جدایی نادر از سیمین و یکی دیگه که یادم نیست خوب بازی کرده بود

الهه حصاری _ساره بیات چندشای حال بهم  زن دهن باز  چشا خیره  .مدل جدیده اینجور فیلم با ...

مخصوصا الهه حصاری 

خیلیا هستن که به نظرم بازی افتضاحی دارن ولی یکی از کسایی که از بازیش خوشم میاد پژمان جمشیدیه تو هر ...

زیر خاکیش عالیییی بود انصافا

ماشاءالله می بینم سنگر رو حفط کردی  همینطور ادامه بده 😀😎😉

اوکی  

رضا عطاران حرف نداره ولی مجید صالحی به نظرم توی کارگردانی بهتر عمل میکنه

نه تو بازیگری هم عالیه

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
منو همسرم عاشق سریال وضعیت سفید هستیم،هرسری هرشبکه بازپخش داشته کگاه کردیم شاید هشت نه بار دیدیم وتک ...

به قول شما ابتذال گویی توی فیلماشون کاملا عادی و مد شده مثلا فیلم زیر نظر مجید صالحی خیلی شوخی های زشتی میکنن 

این دوستان که معتقدند که همه ی بازیگرا بد بازی می کنند  یا نمی دونم ۹۰ درصد و حتی کمتر   خودشون مشکل دارند     اینها همون کساتی هستند  که آبشون با هیچکس تو یه جوب نمی ره  یا خیلی منفی بین هستند  

آخه مگه می شه همه بد باشند    افراد بد  تعداد معدودی هستند که اونهم خیلیا سلیقه ای هستند