2777
2789
عنوان

زنگ زدم دعانویس بهمم گف

370 بازدید | 23 پست

تبلیغ نمیکنم و ب هیچ‌وجه اسم و تلفن و ادرس ازش نمیدم پس لطفا نپرسید ...فقط میخام نظرتونو بدونم

من ۱۵روز پیش یه تک نیت گرفتم گف افتاده وعده ۶یعنی ۶سال دیگ ازدواج داری چون رو بختت سنگینی هست حالا بماند ک این خانم دفه قبل هم بهم گفت نامزدت میره و دیگ هرکاری کنی برنمیگرده و دقیقن همین شد رفت و دیگ هیچ جوره برنگشت (خداروشکر)

خانم گف ۳۰۰بده سنگینی بختت و بازش کنم تا زودتر بتونی ازدواج کنی من با مادرم مشورت کردم گفتم ۳۰۰چیزی نیس ریسک کردم و پرداخت کردم بهم چند تا کار گف انجام دادم دعاهارو با خودکار مشکلی رو کاغذ سفید زمانای خاص نوشتم و اینک چن تا ایه سوره بقرع و چندین سوره رو هفتاد بار باید میخوندم و خوندم حالا برام خاستگار اومده از کرج من ب خانم تماس گرفتم میگ گشایش بختت کار کرده و اینک اگر این خاستگارتم نشه زودتر از موعودی ک گفتم ازدواج میکنی بنظرتون بخاطره اون دعاهاس؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علم غیب که ندارن از اجنه کمک میگیرن دیگه جای تعجب نداره

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

عزیزم ازکجا میدونی سنگینی داری شاید گولت زده پول بگیره ما یه همسایه داریم استخاره و سرکتاب باقران برمی‌داره فقطو.. بعد خیلی دقیقه خواستی بیا پیوی شمارشو بدم ازش بپرس سنگینی داری واقعا یانه چون الکی نباید دعا بگیری 

این خانم هرچی بگه همونه مثلا ب من گفت خواستگارت بد دله قبولش نکن تهش جداییه من گوش نکردم ولی آخرش جداشدیم برا همیشه 

اینا موکل دارن همه اینارو اونا بهشون میگن..امیدوارم دیگه نری سمتش از خدا بخوای خیلی بهتره و بنفعته

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
این خانم اگه نیتونست کاری بکنه اول‌ خودشو پولدار میکرد که نیازی به ۳۰۰ شما نداشته باشه ‌. به خد ...

دعانویسا نمیتونن برا خودشون دعا بزنن عزیزم چون نمیگیره و درضمن چون همش دعا مینویسن اصولا سنگینیش میوفتع رو زندگی اونا براهمین اکثرن بدبختن وگرنه کاری ب محتاج ۳۰۰نیس و اون اصلن نگف بیا حتما بختتو باز کن و اصراری نداش گفت چ باز کنی چ نکنی ازدواج داری ولی اگر بستگیت بره زودتر ازدواج میکنی همین