2777
2789

خیلیی سخته خییلی از تموم درد هایی ک توی زندگیم گرفتم بدتره بدنم پر تاول های اب دار شده دلم میخواد پوست بدنمو بکنم از نگاه کردن بهشون چندشم میگیره .. اونقدر میخارن ک خدا فقط میدونه.

قبلا شنیده بودم واکسن داره ولی نرفتم پیگیری کنم الان حقمه .. یعنییی اگه خدااتومنه هم میارزه برین واکسنشو بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه زیاد شده خواهر منم گرفته افسردگی گرفته تو این سن ۱۴ سالشه نمیتونه بره مدرسه بیرون میگه حالم داره از خودم بهم میخوره اونروز دیدم داش گریه میکرد میگفتش دیگه خسته شدم ۴ روزه تو خونه ام معلوم نیس چقدر دیگ طول میکشه

الان مخالفین واکسن میان میخورنت

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .
چند روز زمان برد خارشش بره؟😭😭

من از همون لحظه اول بردم دکتر دارو داد خارشش کم شد

پسرم اصلا نمیگفت میخاره.ولی دست نمیزد اصلا

اما وقتی میبردمش حموم با اب ملایم راحت میشد

میگفت بمونیم تو حموم

الان مخالفین واکسن میان میخورنت

اخه کی مخالف واکسنه

من تو این سن واکسن کزاز میزنم هر دهسال

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اخه کی مخالف واکسنه من تو این سن واکسن کزاز میزنم هر دهسال

همونایی که مخالف واکسن کرونان با بقیه واکسن هام مخالفت میکنن

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .