یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی وقتایی رو میزارم دراز میکشم قبل خواب چشمام و میبندم به این فکر میکنم که تنبلی تخمدانم درمان شده دندونام درست شده چشمام از عینکی بودن دراومده با اونی که خواستم ازدواج کردم و داریم زندگی میکنیم💔تو همین فکرا خوابم میبره
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
مثبت شدن بی بی چک و بارداریم انکار ملکه انگلیس بودم فقط میخندم به خودم انکار فقط من حامله میشدم غرور گرفته بود منو البته بگما نازا بودم.یکی خرید سیسمونی و خیلی دوستدارم باز باردار بشم و صاخب یه خونه بشم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم