2777
2789
عنوان

مردها هم می تونن فرشته باشن

352 بازدید | 22 پست

شوهر من کلا آدم مهربونیه،تو ۶سال زندگیمون هیچی برای من کم نذاشته،امروز زیادی مهربون شده بود به شوخی گفتم چیه؟چی شده ؟امروز خیلی مهربونی ،برگشته میگه من که تو این زندگی نتونستم تو رو به آرزوهات برسونم اینهمه زندگیمون سخته بذار حداقل حسرت محبت نداشته باشی و بدونی هر چی باشه بازم دوستت دارم،میدونین که اینجور وقتا آدم قلبش روشن میشه ولی خدا هییییچ مردی رو شرمنده زن و بچه اش نکنه😞😞برای شوهرم دعا کنید خدا بهش روزی بده ،خیلی تلاش می کنه ولی ....

(یادگاری روزایی که معیشتمون سخت میگذره)

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام وجودم شده گریه ،ولی هیچوقت ناشکری نمی کنم چون می دونم یه روزی درست میشه و فقط من شرمنده خدا میشم😞

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

بچه ها هرکی پیام منو میبینه لطفا توجه داشته باشه 

لطفا لطفا خواهش مبکنم خوشبختیتونو جار نزنیدد 

بخدا چشم دست خود ادم نیس خدایی نکرده میزنه زندگی یکیو داغون میکنه 

من تجربشو داشتم و الان اثار بدش تو زندگیم هست 

همیشه قبل اینکه بیرون برید یه کسی بیاد خونتون یا شما از چیزی تعجب کردین یا خوشتون اومد ما شاءلله و ایه ان یکاد و فلق و ناس و مسد رو بخونید

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙